Vsebina je kraljica

Lep dizajn in tehnična dovršenost sami po sebi ne bosta prinesli rezultatov – obiskanosti, najdljivosti in prodajne učinkovitosti vašega spletnega mesta. S pravo in pravilno vsebino pa si boste priborili pozornost uporabnikov.  

Spletno urednikovanje je strateškega pomena za uspešno spletno prisotnost. "Content is king" (vsebina je kraljica) in prav vsebino najbolj cenijo tako uporabniki kot tudi iskalniki. Za pripravo uporabnih spletnih vsebin pa je nujno poznavanje zakonitosti spleta in uporaba pravil pisanja za splet. 

Znanje, ki ga boste pridobili na tej delavnici, je hkrati nujno in uporabno, če se lotevate spletnega urednikovanja prvič, če želite svoje obstoječe znanje obnoviti ali nadgraditi in tudi, če se lotevate prenove vašega spletnega nastopa. Zaradi pravilno in kvalitetno pripravljenih vsebin bodo vaši uporabniki zadovoljni, spletna stran pa se bo uvrščala višje med iskalnimi rezultati v iskalnikih. 

Brez vsebine ni rezultatov. Naučite se pripraviti učinkovita spletna besedila in povečajte obisk na vaših spletnih straneh.

Predavala bo Maja Visinski Andrejc.

Več informacij o dogodku in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: VSEBINA JE KRALJICA - pisanje in priprava vsebin za spletAgencija POTI - izobraževalna, svetovalna in založniška družbaTečaj KREATIVNEGA PISANJA poslovnih dopisov in sporočil - odločilnih 5 sekund za vzbuditev zanimanja in posledično akcije

Vir: Agencija POTI d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid