Velikonočne počitnice: Iskanje velikonočnega zajca

Ali ste vedeli, da 59 % ljudi najprej poje ušesa na čokoladnem zajčku? Zakaj ne bi v tej sladki razvadi uživali tudi vi? V družbi vaših najbližjih. S pogledom na morje.

Velikonočna jutra "par excellence"
Prebujanje s pogledom na morje, ob vonju mediteranskih dreves je luksuz posebne vrste. Če k temu dodamo še bogat velikonočni zajtrk ob klavirski spremljavi in obisk svete maše v moderni cerkvi Marije Rožnovenske, dobimo popoln velikonočni oddih. Ne zamudite niti plavanja v 42.000 let starem termalnem Pramorju Term Portorož in si privoščite zdravilno vročino sedmih različnih savn 1.000 m2 velikega Sauna Parka.

Delavnice za otroke
Velikonočni čas je čas otrok. Nasmeh do ušes med barvanjem velikonočnih jajc in druženjem z vrstniki napolni tudi naša srca. Privoščite si družinski oddih, o katerem bodo govorili še mesece. Otroške delavnice Mini Kluba vas pričakujejo. Za nepozabne spomine.

Lepi v svoji koži
Lepota je stvar odločitve in je odvisna od tega, koliko smo pripravljeni narediti zase. Zakaj si ne bi vzeli nekaj časa zase in si omogočili celostne sprostitve, ki bo vplivala na zdravje duha in telesa? Center za estetiko in anti-aging nudi najnovejše pomlajevalne tretmaje. Ki jih bodo opazili!

Gurmansko kosilo le nekaj korakov od morja
Plavanje, savnanje in morski zrak prebudijo apetit. Naj bo tokratno velikonočno kosilo nekaj posebnega. Presenetite svojo boljšo polovico z nenavadnimi jedmi pod taktirko Chéfa Boruta Jakiča iz Restavracije Salina. Kosilo v belih rokavicah. Pečeno jagenjčkovo pleče v omaki modrega pinota. Potica malo drugače. Vidva.

Velikonočne počitnice 18. 4.–22. 4. 2019 že od 80 € na osebo/dan.

Paketi vključujejo:

  • Namestitev v udobni sobi v hotelu 4*, LifeClass Hotels & Spa Portorož
  • Bogat velikonočni zajtrk
  • Vstop v bazene s termalnim Pramorjem in bazenih Sea Spa
  • Vstop v fitness Center LifeFit
  • Velikonočne delavnice za otroke
  • Velikonočni koncert kvarteta Ad Libitum, Café Central, 21. 4. 2019

Doplačilo za Velikonočno kosilo v Restavraciji Salina, nedelja 21. 4. 2019

35 €/osebo, po želji vinska spremljava: 14 €/osebo

Rezervacije in informacije:

05/692 9001 ali na booking@lifeclass.net

Vir: LifeClass Portorož, Napovednik.com

Zemljevid