Dogodek je že minil.

Vadba za mladince - borilne veščine KAMPUS

PONEDELJEK in SREDA in ČETRTEK 17:30-19:00

z možnostjo dodatnih treningov.

Z vrsto usposobljenih trenerjev (nekdanjih tekmovalcev) ter podporo učiteljev športne vzgoje izgleda trening borilnih veščin in športov na presenečenje marsikaterega našega obiskovalce drugače, kot si je to morda predstavljal ali pa že doživel v neki drugi organizirani športni vadbi.

Borilni športi so na nek način individualni športi, vendar pa se trenirajo v skupini, največkrat v izmenjujočih parih zato, bi jih le s težka popisali kot zgolj individualne ali kolektivne panoge.

Borilstvo predstavljamo kot nenasilno vadbo, kjer je v večji meri potrebna strategija in taktika in tehnično dodelane prvine, šele kasneje v razvoju otroka se v usmerjeni vadbi začneta pojavljati močnostna priprava in tehnična specializacija.

Za otroke so bile v preteklih letih na razpolago samo tradicionalne aziatske borilne veščine, sami pa smo se odločili ponuditi tudi modernejše evropske prvine borilnih športov, seveda prilagojene otrokom različnih starostnih skupin.

Urnik mladincev 15 + 16 + 17 let:

PONEDELJEK in SREDA in ČETRTEK 17:30-19:00

Borilnica KAMPUS, Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana

V začetku ponujamo osnovna 2 treninga tedensko z možnostjo razširitve na 3 ali celo 4 treninge tedensko, kar zavisi od resnosti obiskovanja treningov in hitrosti napredka. K treningom ste vabljeni tudi vsi tisti, ki ste že trenirali sorodne borilne športe in Vas zaradi predhodnega znanja ne zanima vpis v začetniško skupino, kjer bi se učili osnov pač pa pričakujete naprednejše delo v tekmovalnem ali tehničnem smislu v ločeni nadaljevalni skupini.

S prvim treningom začenjamo Borilnici KAMPUS, Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana

Obvezno se najavite pred prvim treningom na tel: 041-752-734, savate@outlook.com

* Video treninga:

Vas zanima zakaj savate - francoski boks trenira športnica Ljubljane 2011 in Bloudkova nagrajenka 2011 Nina Vehar in zakaj se ji je uspelo uvrstiti na Olimpiado borilnih športov 2013? Pridružite se nam in se prepričajte zakaj je slovenski savate šport ena najuspešnejših borilnih športnih disciplin v mednarodnem prostoru.

Vir: Univerzitetni klub, Napovednik.com

Zemljevid