KLEPETek

Razvoj otrokovih možganov v zgodnjem otroštvu in vloga staršev pri tem
Dojenčkovi možgani gredo v prvem letu skozi tako intenziven razvoj, kot nikoli več kasneje v življenju. Obenem pa niso samo skrivnostna črna skrinjica, v kateri se odvijajo nenavadne spremembe, ampak so socialni organ in s tem v prvi vrsti odvisni od odnosov, v katerih živijo. Tokrat bomo klepetale o tem, s katerimi znanstveno utemeljenimi, a hkrati preprostimi in čisto vsakdanjimi načeli, lahko starši pripomoremo k čim bolj optimalnemu razvoju možganov naših otrok.


 

Gre za neformalna, a vodena srečanja ob petkih v Mali ulici, ki jih moderira zakonska in družinska terapevtka Aleksandra Klopčič. Od vstopa v materinstvo do prve otrokove trme, nežnega odstavljanja in priprav na skupne družinske počitnice ... vsako temo bomo osvetlili iz vseh vidikov, izmenjali izkušnje, se opolnomočili in mogoče stkali nova prijateljstva. 

Klepetamo vsak petek, ob 10:30 v kavarni Male ulice, razen ko je na programu delavnica znakovnega jezika za dojenčke Baby Signs.

KLEPETke moderira Aleksandra Klopčič, zakonska in družinska terapevtka, ki se ukvarja predvsem z individualnimi in partnerskimi terapijami na temo starševstva in partnerskega odnosa. Deluje tudi kot svetovalka za dojenje in je avtorica knjige Dojenje po prvem letu.

Otroci so na KLEPETku dobrodošli! 

Prijava: info@malaulica.si

Vir: JZ Mala ulica - Center za otroke in družine v Ljubljani, Napovednik.com

Zemljevid