Celični Spomin in DM & MD BodyWork

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: sobota, 16.3.2019 od 11.00 do 17.30
  • Kje: Gradnikova ulica 1, Brežice
  • Prireditelj: Delectus
  • Vstopnina: 50e en telesni proces, 88e dva telesna procesa

V soboto 16.3. te vabim na potentno delavnico telesnega procesa iz zbirke Access Consciousnessa, kjer se bomo igrali s celicami in z molekulami našega telesa.

Svojo zakladnico znanja boš obogatil z dvema telesnima procesoma, Celični spomin in Demolekularna Manifestacija in Molekularna Demanifestacija.

Oba telesna procesa se lahko uporabljata tudi na živalih! Kako je lahko še boljše kot to? 

Ali veš, da ima vsaka celica v tvojem telesu spomin?

Celični spomin je telesni proces, ki je namenjen temu, da odklepa različne travme v našem telesu in da zmanjšuje obseg zabrazgotinjenega tkiva na telesu.

Je super orodje, ki se ga uporablja, da se telo hitreje opomore od telesih poškodb, kot so udarci, zlomi, opekline, brazgotine, po operacijah in podobno. Ko izvajamo ta proces odklepamo neskladni spomin celice in brišemo spomin na travmo, ki ga celica ni opustila. Celice se vrnejo v prejšnje stanje in počnejo tisto kar naj bi počele.

To je neverjetno dinamičen proces, ki zgleda kot čudež, ki omogoča telesu, da izbere zdravljenje.

Drugi telesni proces, ki ga bomo spoznali je Demolekularna Manifestacija in Molekularna Demanifestacija (DM&MD).

Demolekularna manifestacija se nanaša na ustvarjanje nečesa tam, kjer to pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa na razgraditev nečesa, kar obstaja.

S to energijo telesnega procesa DM&MD se pogovarjamo z molekulami in jih sprašujemo po spremembi.

Demolekularna manifestacija vabi molekule, da postanejo nekaj kar do zdaj še niso bile. Molekularna demanifestacija pa vabi molekule, da ustvarijo nekaj kar lahko izgine, kar ni zaželeno in da postane nekaj drugega.

DM & MD se uporablja pri vseh stanjih, od artritisa, tumorjev do maternih znamenj,… torej kjerkoli bi radi spremenil molekularno strukturo v svojem telesu.

Najboljše pri temu pa je, da se DM&MD lahko uporabi tudi na vodi, hrani, vinu, telesih, smeteh, oljnih madežih…kjerkoli bi rabil spremeniti molekularno strukturo v nekaj drugačnega.

Oba telesna procesa se izvajata s polaganjem rok na telo. Izvajali ju bomo na masažnih mizah in v parih. Na delavnici prejemaš in izvajaš energijski tretma. Ljudje pogosto poročajo, da se po prejemanju procesa počutijo lažje, so bolj zdravi, močnejši, bolj energični, jasnejši, srečnejši, bolj sproščeni in prisotni.

Po delavnici dobiš certifikat, postaneš praktik in si pripravljen, da izvajaš proces na drugih ljudeh. Pridobljeno znanje lahko dodaš k svojim storitvam in svojim strankam ponudiš nekaj drugačnega. Kako je lahko še boljše kot to?

Kakšen doprinos sta lahko ta telesna procesa tebi in tvojim najbližjim?

Delavnica je odprta za vse, predpogojev za udeležbo ni.

Obvezne prijave na delectus.net@gmail.com

 

Investicija vase:

Celični spomin: od 11.00 do 14.00, cena 50 €

MD & DM: od 14.30 do 17.30, cena 50 €

Ob udeležbi obeh delavnic je cena 88 €.

 

Sobota, 16. 3. 2019, od 11.00 – 17.30

Lokacija:  Gradnikova ulica 1, Brežice

 

Facilitator delavnice: Sanija Selmani

Access Consciousness® Bars & Body process facilitator

 

Vir: Delectus, Napovednik.com