Klubska sobota: Koala voice&Kiwi Flash

Klubski petki in sobote se nadaljujejo tudi v 2019! Serija koncertov, v organizaciji Klub študentov občine Celje je v Celju že dobro našla svoje mesto.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Klubski petek
◎KDAJ: v soboto, 16. 3. 2019 ob 21.00 uri
◎KJE: Dvorana Mcc Celjski Mladinski Center
◎KDO: Koala voice in Kiwi Flash
VSTOPNINA 5 EUR (vstopnice naprodaj na dan dogodka 1 uro pred koncertom)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Koala Voice so se na domačo glasbeno sceno aktivneje vključili pred petimi leti, ko so izdali prvenec Kangaroo’s a Neighbour. Začetni koraki s skladbo Go Disco, Go so jih ponesli na radijske valove in hitro so zlezli pod kožo občinstva.

Po tem, ko so še kot srednješolski bend zmagali na skoraj vseh natečajih so z mešanico rocka, popa, disca, punka in dobro odrsko prezenco pričeli pohod po domačih in tujih odrih: od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve in Liverpoola, do Talina, Varšave in Groningena. Nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih, kot so Pohoda, Exit, InMusic.

Jeseni 2017 so izdali drugi album Wolkenfabrik, ki ga je produkcijsko zapakiral Danton Supple. V lanskem letu je izšel akustični album Koala Voice:Izštekani, v zadnjih decembrskih dneh leta 2018 pa so "iz zadnjega žepa ponošenih hlač" potegnili album Woo Horsie!
Povezave za pripravo na koncert:
Sierra:
VedePremikanja:
By Car:
Talk About it:
Go Disco,Go:
Remain Silent: https.//youtu.be/kGhgzqwv7qE
Live 360:

Kiwi Flash

Vse se je začelo z akustičnim istoimenskim bandom, ki je bil osnovan na akustičnih inštrumentih. Ustvarila sta ga Rok in Aljaž, zaradi primanjkovanja časa in denarja pa se band ni razvijal. Nato se jima je priključil Jure, ki je v band prinesel novo zagnanost in s svojimi izkušnjami pomagal pri razvijanju in ustvarjanju. Po nekaj mesecih so našli še Ano, ki je skupini dodala še češnjo na smetano.
Sedaj, po enem letu koncertiranja si skupaj utirajo pot in iščejo ter ustvarjajo nove dimenzije glasbe, saj se stili vsakega posameznika tvorijo v čudovito celoto, kot je še niste slišali.

Vir: Zavod CMLC, Napovednik.com

Zemljevid