Prestižni izdelki IMMORTELLE kozmetika iz smiljaKP

Delavnica je zapolnjena, zbiramo prijave za naslednji termin.


 

Vabim vas na eno izmed mojih najljubših delavnic: Prestižni izdelki IMMORTELLE, najprestižnejšo delavnico pri nas. Laški smilj ima izredne regenerativne sposobnosti in je ena najboljših anti-age sestavin v naravni kozmetiki. Nahaja se v številnih kozmetičnih izdelkih, ki dosegajo najvišje cene (tudi 100 € in več) in je primeren je za vse tipe kože.

Pospešuje celjenje kožnih poškodb, prav tako pa je učinkovit tudi pri določenih kožnih boleznih in problematični koži. Uporablja se tudi pri masažah za limfno drenažo.

Nepogrešljiv je pri negi opeklin, po operacijah blaži brazgotine, celi rane in odrgnine, zmanjšuje videz strij in istočasno preprečuje vnetje kožnih poškodb.

Deluje tako na telo kot na počutje in čustva. Številna področja delovanja bomo omenile na delavnici, kjer bomo to čudovito rastlino spoznale bolj podrobno.

Poleg teoretičnega dela, kjer bomo podrobneje spoznale možne načine njegove uporabe, nas čaka tudi praktični del.

Izdelale bomo kar šest prestižnih izdelkov:

  • immortelle prestižna krema za obraz,
  • immortelle obnovitveni losion za telo,
  • immortelle anti-age krema za roke,
  • immortelle negovalni oljni serum za obraz in dekolte,
  • immortelle tonik za sijočo kožo,
  • individualno prilagojeni terapevtski pripravek (npr. za brazgotine, popokane kapilare, hematome, vnete vene, športne poškodbe,…).

POMEMBNO! Za udeležbo na delavnici je potrebno imeti predznanje iz izdelovanja emulzij. Začetnicam svetujemo prijavo na katero izmed delavnic, kjer se naučijo izdelovati emulzije.


PREDAVA: Inka P. Gerkšič, dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov

DATUM: 22.5.2019 (od 17h do 21h)

LOKACIJA: Čebelarstvo Benčič Dario, Bonini 19 a, 6000 Koper

CENA: 69 € – v ceno je zajeta skripta, izdelki, embalaža in razvajanje z domačim ekološkim čajem.

PRIJAVE: Prijavnica, podrobnosti o delavnici in mnenja udeleženk so na spletni strani Naravnega Kotička.

Delavnica je med najbolj obiskanimi in je omejena na manjše število udeleženk. Pogosto se mesta, ki so na voljo, zasedejo takoj po razpisu novega termina, zato vam svetujem, da pohitite s prijavo.

Lepo vabljene na prestižno dišeče ustvarjanje in izmenjavo mnenj ! :)

Zunanje povezave: www.naravni-koticek.si/delavnice/prestizni-izdelki-immortelle-laski-smilj/Čudoviti smilj za nego kože in regeneracijoUrnik delavnic

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Naravni Kotiček:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid