Seminar formuliranja prestižnih serumov-3. termin

Aroma Akademija vas vabi na napreden Seminar formuliranja prestižnih serumov, ki zajema 25 - urno izobraževanje v roku meseca dni.

Najnaprednejše tovrstno izobraževanje pri nas!

Enkrat tedensko potekajo predavanja in formuliranje inovativnih receptur, pri čemer imate dostop do ekskluzivnih vsebin in teorije, ki daje odlično podlago za učinkovito izdelavo prestižnih serumov. Sledi samostojno raziskovalno delo doma in po zaključku seminarja oddaja naloge, v kateri obdelate specifično težavo in formulacijo njej namenjenega naravnega seruma. Ko uspešno zaključite izobraževanje, prejmete potrdilo o udeležbi na seminarju.

V pomoč vam bo skripta na več kot 50 straneh, z napredno teorijo in informacijami iz strokovne literature ter mentorstvo, ki bo potekalo ves čas tečaja, na seminarju pa je poudarek na podajanju znanja na način, ki vas bo pripeljal do poznavanja formuliranja lastnih izdelkov.

Seminar je namenjen vsem, ki želite kreirati vrhunske serume z visoko koncentracijo aktivnih sestavin, saj vemo, da cene serumov znanih blagovnih znamk naravne kozmetike na trgu dosegajo tudi do 100 € in več za 15 ml. Primeren je tudi za tiste, ki se želite profesionalno ukvarjati z izdelavo naravne kozmetike. Združuje znanja, ki jih je voditeljica pridobila na številnih izobraževanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

Seminar ni namenjen udeležencem, ki nimajo predznanja iz izdelovanja emulzij. Zaželene so tudi izkušnje iz ustvarjanja naravne kozmetike.

Podrobnejši opis posameznih sklopov seminarja je na spletni strani AromaAkademije.


PREDAVA: Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije. Kljub študiju aromaterapije ostaja njena največja ljubezen naravna kozmetika Svoje znanje je nadgradila s študijem na evropsko in svetovno znanih šolah za formuliranje naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in AromaAkademije ter predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov. Združuje znanja z različnih področij, zato so njena predavanja kvalitetna in zanimiva.


PRIJAVE ZBIRAMO DOKLER SE PROSTA MESTA NE ZAPOLNIJO, OZ. NAJKASNEJE DO 9.5.2019!

DATUMI:  štirje četrtki – 9., 16., 23., 30.5.2019 (od 17h do 21h)

TERMIN: od 17h do 21h 

LOKACIJA: Brnčičeva 21, Ljubljana

NALOŽBA V ZNANJE:

CENA: 290 € - v ceno je všteta zajetna skripta, uporaba več kot 50 aktivnih sestavin in botaničnih ekstraktov, 4 individualno izdelani prestižni izdelki, embalaža in razvajanje z domačim ekološkim čajem.

Plačilo v enkratnem znesku (5% popusta):     275,5 €

Plačilo po obrokih (2 obroka):                       2 x 145 €

Plačilo po obrokih (3 obroki):                        3 x 100 €

PRIJAVE: Prijavnica in podrobnosti o seminarju so na spletni strani Aroma Akademije

Seminar je namenjen manjšemu številu udeleženk/udeležencev, zato svetujem, da se prijavite čim prej.

Veselim se srečanja z vami!

Zunanje povezave: Podrobnosti o seminarju na spletni strani Aroma AkademijePredstavitev predavateljice:

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Naravni Kotiček:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid