Nočni pohod po Polhovem doživljajskem parku

Polhov doživljajski park je nova družinska dogodivščina, ki vas popelje v svet gozdnih živali.

Nočni pohod po Polhovem doživljajskem parku in čajanka z grofom Blagajem

sobota, 16.3., ob 17 h, Polhograjska graščina

V soboto, 16. marca ob 17 h nas čaka posebna dogodivščina: Nočni vodeni pohod z lučkami po Polhovem doživljajskem parku � Lučke so seveda obvezne ��

Si upaš na vodeno gozdno dogodivščino, ko gozd objame trdna tema? Pridi, polhu boš pomagal najti nov dom, potem pa nas v graščini pričaka čaj z grofom Blagajem!

Vstopnica:
Vstopnica vključuje Polhovo knjižico, voden pohod z interpretativnim vodnikom, svinčnik in presenečenje ter čajanka z grofom Blagajem v Polhograjski graščini: 7,5 eur na osebo.

Prijavite se lahko na info@grad-polhovgradec.si ali na 031 776 259. Prijave niso obvezne, so pa zaželene.

Popotovanje po pravljično-doživljajski deželi ima svoj začetek v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti nov dom. Na začetku poti otroci ob vstopnici po zelo dostopni ceni 5 eur prejmejo Polhovo knjižico kot didaktično-pedagoško pomagalo ter svinčnik. Na poti otroci v zemljevid lepijo nalepke, oboje je del knjižice, zbirajo žige ter rešujejo različne naloge. Na zaključku poti pa za prejmejo za uspešno opracvljeno misijo še posebno nagrado.

Ob tem jih na poti pričakuje kar 10 velikih lesenih skulptur gozdnih živali, pa lesene hišice, otroški čebelnjak, živalska pošta, jazbina, didaktični elementi in še in še ...

 

Organizatorja dogodka sta Škrateljc in Polhograjska graščina.

Vir: Zavod Škrateljc, Napovednik.com

Zemljevid