Muzejsko razigran rojstni dan

Praznuj svoj rojstni dan v skoraj 300 let stari palači sredi mesta, v 2000 let starem arheološkem parku ali v hiši najslavnejšega slovenskega arhitekta!

Izberite si svojo tematiko:

LOV NA EMONSKI ZAKLAD

Flavija in Krispin sta na dvorišču svoje hiše skrila dragocene predmete. Spustili se bomo v lov za njunimi zakladi, raziskali ruševine starodavnega domovanja in se zabavali ob rimskih igrah.

VRAGOLIJE Z GUSARJEM SMOLCO

Gusarju Smolci, neustrašnemu morskemu roparju, bomo pomagali poiskati zaklad in si ga kot pravi pajdaši tudi razdelili. Razprimo jadra in odplujmo na razburljivo pustolovščino!

POSTANI BARJANSKI POGLAVAR

S svojimi prijatelji se nam pridruži ob toplem ognjišču, nadeni si koliščarska oblačila in odpotuj v davno preteklost, kar 5000 let nazaj. Barjansko pleme potrebuje novega hrabrega poglavarja!

NA SLEDI SKRITEMU NAČRTU

Razišči skrivne kotičke domovanja arhitekta Jožeta Plečnika. V pomoč ti bo kovček z detektivskimi pripomočki, ki ti bodo pomagali razvozlati pot do skritega načrta.


Od ponedeljka do petka lahko v popoldanskem času med 15. in 18. uro ter v soboto in nedeljo med 10. in 18. uro pričarate otroku nepozabno tematsko praznovanje rojstnega dne z izkušenimi animatorji in ustvarjalnimi delavnicami.

Praznovanja trajajo dve uri, za prigrizke in pijačo pa poskrbite sami.

Praznovanja so primerna za otroke od 4. do 10. leta starosti, za skupine do 15 otrok. Pri mlajših od pet let je zaželjena prisotnost staršev.

Otrok na svojo rojstnodnevno zabavo povabi sošolce in prijatelje s posebnim vabilom, ki vam ga pošljemo preko elektronske pošte. Slavljenec dobi tudi muzejsko darilo.


Cena tematskega praznovanja je odvisna od starosti in števila otrok: 140 € (4–6 let) za skupino do 15 otrok, prisotni so trije animatorji. 120 € (7–10 let) za skupino do 15 otrok, prisotni sta dve animatorki.

Najave in informacije: MGML, Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15, 1000 Ljubljana, prijava@mgml.si, 01 241 25 06

© Andrej Peunik/MGML

Zunanje povezave: Praznovanja rojstnih dni v muzeju

Vir: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej in galerije mesta Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid