Pravilno zastavite CILJE in kreirajte svoj USPEH

Razvoj vizije in zastavljanje pisnih, merljivih, atraktivnih, realnih in terminsko določenih ciljev!

Spoznajte kaj je tisto kar določa vaše vedenje in se naučite transformirati destruktivne miselne in čustvene vzorce v konstruktivne. Na praktični delavnici boste izvedeli kako skreirati vaše poslanstvo, razviti vizijo in si zastaviti cilje po metodi SMART (pisni, merljivi, atraktivni, realni in terminsko določeni cilji).

Odkrijte svoj edinstven potencial, svoje prednosti in se naučite, kako graditi svojo lastno pot k uspehu na podlagi izkušenj, ki jih imate.

Pri doseganju lastnih ciljev, je pomembno da delujete odgovorno in se izognete pasti dveh izgovorov, ki vam onemogočata uresničevanja svojih želja:

  • "nimam časa" - dejstvo je, da imamo vsi enako časa, vprašanje je samo, kako učinkovito ga izkoriščamo.
  • "če bi bilo, … bi …" - delovati moramo glede na to, kar se nam dogaja zdaj in tukaj. Kar šteje, je vaš odgovor na nastalo situacijo.

Na praktični delavnici, se boste udeleženci naučili kako delovati po naslednjih pomembnih principih:

  • DO (delovanje),
  • OBSERVE (spremljanje rezultatov)
  • CORRECT (spreminjanje našega načina delovanja).

Pri oblikovanju in uresničevanju svoje vizije, izkoristite zmožnosti, ki jih imate, pa se jih sploh ne zavedate. Spoznali boste, da imate v vsaki situaciji tri možnosti in, da ja rezultat vsake odločitve, vaša lastna odgovornost:

  • TAKE IT (sprejeti situacijo),
  • CHANGE IT (spremeniti situacijo),
  • LEAVE IT (zapustiti situacijo).

Namen praktične delavnice:

skupaj s predavateljem mag. Petrom Babarovičem in znanjem starim več kot tisoč let, boste sestavili akcijski načrt svojega uspeha. Pripravili boste enostavno, jasno in privlačno osebno vizijo ter določili kratkoročne in dolgoročne cilje, potrebne za uresničitev vizije. Analizirali boste svoje sedanje vedenje in izoblikovali konstruktivne miselne procese in čustva. Pridobili boste orodja, s katerimi si boste lahko dolgoročno zagotovili poslovni in osebni uspeh.

Več informacij o dogodku in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Pravilno si zastavite CILJE in kreirajte svoj USPEHAgencija POTI-izobraževalna, svetovalna in založniška družbaUspešno reševanje problemov

Vir: Agencija POTI d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid