Sobota je dan za družinski sekiromet

Najbolj usekana zabava! Si upaš na sekiromet? Posebna akcija za družine ob sobotah!

Metanje sekire je primerno za vsakogar. Še več! Iščete idejo za dober zmenek? Ste garažni metalec sekire, ki bi končno rad zablestel? Se preprosto želite malo družiti s prijetno usekanimi soigralci? Na odprte dogodke lahko pripeljete svoje punce, fante, otroke, vnuke, babice in dedke, starše in celo pse. Tudi volki samotarji so dobrodošli.

 

In kaj je najboljše? Prav nobenega predznanja ne potrebujete. To ni igra moči, pomembna je tehnika in prava zagnanost! Program poteka pod vodstvom naših inštruktorjev, ki razložijo pravila in poskrbijo za varnost. V uri in pol boste slišali predstavitev in videli demonstracije, imeli nekaj poskusnih metov, tekmovali v zabavnih igricah in zaključili z čisto pravim – ta resnim turnirjem na izpadanje.

Vse sobote v januarju in februarju smo proglasili za dni, ko si lahko s promo kodo "SOBOTA20"  vse naše vstopnice privoščite še 20 % ceneje!

 

Preprosto obiščite našo spletno stran, naredite rezervacijo ter pri prijavi napišite v okence promocijsko kodo SOBOTA20 in končni znesek bo zmanjšan za popust.

 

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče - preverite sami in rezervirajte svojo sekiro preko spletne strani

 

Se vidimo!

 

SEKIROMET - AXE THROWING EUROPE®

Kajuhova 35

1000 Ljubljana

+386 (0) 40 87 87 38

info@axe-throwing.si

Zunanje povezave: www.axe-throwing.siwww.axe-throwing.siAxe Throwing Europe SEKIROMET

Vir: Sekiromet - Axe Throwing Europe, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Sekiromet - Axe Throwing Europe:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid