Dogodek je že minil.

Društvo Joga v vsakdanjem življenju vabi k vpisu

"JOGA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU" (JVVŽ)

je znanstveno zasnovan 8-stopenjski licenčni program, mednarodno priznanega učitelja joge - Paramhans Swami Maheshwaranande, ki se izvaja po vsem svetu. Program, ki je bil razvit v sodelovanju z zdravniki, psihologi in fizioterapevti, je razdeljen na osem stopenj, ki se premišljeno nadgrajujejo in omogočajo napredovanje vsakemu posamezniku v skladu z njegovimi zmožnostmi v krajšem ali daljšem časovnem obdobju. Na vseh stopnjah vključuje vse glavne vrste jogijskih vaj (asane, pranajame, sproščanja in meditacije) ter še druge tehnike, ki ob sistematični in redni vadbi izboljšujejo in usklajujejo naše telesno, duševno, družbeno in duhovno zdravje. Na vadbah so poleg klasičnega programa joge predstavljene tudi zelo zanimive in skrbno izbrane tematske posebnosti sistema JVVŽ, kot so npr. meditacija samoanalize, kriya meditacija, tratak meditacija, joga nidra, brahmri pranajama, pranajama smeha.

PRIMERNA ZA VSAKOGAR

Začetna stopnja vadbe je v celoti posvečena pripravi telesa in duha na vadbo klasičnih jogijskih tehnik in zato vsebuje nežne, enostavne vaje, izvedljive za vsakogar, ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Nato postopno napredujemo skozi vseh osem stopenj. V društvu nudimo tudi SPECIALIZIRANE PROGRAME: joga za zdravo hrbtenico, joga za sklepe, joga za starejše, antistresni program za vse, ki si želite poudarek na različnih tehnikah sproščanja.

ZAKAJ VADBA V DRUŠTVU?

Vadba joge je najbolj učinkovita, če se jo učimo pod vodstvom inštruktorja, vadba v skupini pa nam tudi pomaga vzdrževati motivacijo. Člani se lahko poleg dveh vadb tedensko lahko udeležujejo še drugih dejavnosti ter obiskujejo mednarodne seminarje JVVŽ.

VPIS V POLETNI SEMESTER VADBE že poteka in je možen pol ure pred pričetkom vadbe ter v času uradnih ur v Joga centru Savlje.

Cena polletnega semestra vadbe je 150 evrov za zaposlene in 125 evrov za brezposelne, dijake, študente in upokojence. Prvi obisk vadbe je brezplačen!

Vplačilo članarine vam omogoča poleg osnovne vadbe, obiskovanje DODATNE VADBE BREZ DOPLAČILA na kateri koli izbrani lokaciji (kjer so še prosta mesta).

Lokacije in razpored vadbenih skupin najdete na naši spletni strani.

Lahko nas tudi pokličete na informacijski telefon: 040-221-108 ali nam pišete na društveni mail: info@joga-ljubljana.org

Vabljeni, da v praksi preizkusite zdravilne in sproščujoče učinke joge.

Veselimo se srečanja z vami,

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Ljubljana

Vir: Društvo JVVŽ Ljubljana, Napovednik.com

Zemljevid