Valentinov pobeg

  • Kaj: Družabna resničnostna igra za 2 - 5 igralcev
  • Kdaj: četrtek, 14.2.2019 od 9.00 do 22.00
  • Kje: Enigmarium, Trdinova 8, Ljubljana
  • Prireditelj: Escape Room Enigmarium
  • Vstopnina: 60 EUR (Escape room, Unlock), 90 EUR Sensperience

Samo en ključ je pravi. Tisti, ki odklene tudi srce!   


Enigmarium® vaju na Valentinovo vabi na nepozabno dogodivščino, ki bo razplamtela ogenj vajine ljubezni.

Valentin nam je zaupal še nekaj namigov .)

  • Valentinov namig #1:  Bi radi nekomu ukradli srce?

Nič lažjega – zaklenite ga v našo sobo!  Obljubljamo nepozabno pustolovščino, kjer boste poleg ključa zadnjih vrat odklenili tudi ključ do srca   Skupni pobeg iz skrivnostne sobe je nepozabna pustolovščina in fantastična zabava, ki je nikoli ne bosta pozabila!

  • Valentinov namig #2: Pobegnita od rutine!

Razplamtita strasti! Prepustita se nepričakovanemu! Vidva –  sama, zaklenjena v skrivnostni sobi. Imata le eno uro, da opravita vse preizkušnje in najdeta ključ, ki bo podžgal ogenj vajine ljubezni! Si upata?

  • Valentinov namig #3 =  res izjemoma – poseben popust – samo za pare!

Samo za Valentinovo, 14.2., lahko v vseh naših sobah pobega s PROMO KODO: PobegZa2, rezerviraš svoj termin 20 % ugodneje! Izkoristi to ENKRATNO možnost in povabi izbranko/izbranca na nepozabno dogodivščino. Velja za vse ekipe dveh oseb, ne glede na spol, starost ali svetovni nazor, vendar le in samo na Valentinovo – popustov pri nas sicer ni!  

 

Katero igro boste igrali danes?

V najbolj priljubljenem Escape room centru Enigmarium® na Trdinovi ulici 8 v Ljubljani lahko pobegnete od resničnega sveta in odigrate kar sedem različnih iger pobega. V vsaki od njih vas čaka unikatna, nora in nepozabna dogodivščina ter super zabava.  

Ste že odigrali vse? Nova Odrešitev, epizoda 2: Čudežni stroj, (m)Učilnica, Skrivni recept maestra Luigija, Izgubljeni navdih umetnika Francesca in Prva Detektivska agencija čakajo na vas!  

Ste za nekaj povsem drugačnega? SENSPERIENCE je edinstvena interaktivna igra. Ni gledališče, ni escape room, je napeta igra, ki pa se dogaja v vaši glavi. Prišli boste, se potopili v udoben stol, si nadeli prevezo na oči in pobegnili od resničnega sveta. Voditelj igre bo postal vaš vodič in vaše oči in bo vaši ekipi (2-5 igralcev) pomagal, da se boste z vprašanji in glasovnimi ukazi lahko premikali, videli in občutili svet, v katerem se boste nahajali. Na to, da ne vidite, boste v hipu pozabili. Slišali boste zvoke, vonjali vonjave, občutili dotike, uporabljali predmete in se v njej srečevali z živimi igralci.

Le od vaših odločitev bo odvisno, kaj se bo zgodilo - tako kot v resničnem življenju. Občutili boste močne emocije in naval adrenalina. Doživetje bo zato tako realistično naslikano v vaši glavi, da boste o tem z navdušenjem govorili še tedne. Si upate pobegniti od resničnosti in zaživeti v vaši domišljiji? Sensperience je brez dvoma najgloblja igralna izkušnja, kar si jih lahko zamislite.

 

Bi raje pobegnili na svež zrak?

V zunanji pustolovski igri Unlock boste odkrivali skrivnosti Ljubljane, spoznavali neznano, se pustili prijetno presenetiti, se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in se predvsem – izvrstno zabavali! Igra je primerna za skupine do pet igralcev, kot igralni pripomoček pa prejmete večkrat zaklenjeno leseno knjigo, ki vas vodi po mestnih ulicah. Vam bo uspelo razkriti mestne skrivnosti?

Escape room Enigmarium® najdete v centru Ljubljane na Trdinovi ulici 8. Sedem iger (za dva do pet igralcev) na enem mestu pomeni idealen pobeg od dolgčasa za družbe prijateljev, družine, rojstnodnevne praznovanja ali teambuildinge (hkrati lahko igra do 30 oseb in celo do 100 oseb v igri Unlock). Čaka vas izvrstna zabava in nepozabno doživetje!

PS: Darilni bon Enigmarium® je vedno zadetek v polno!

Rezervirajte vaš termin na telefonski številki 031 33 44 88 ali na escape-room.si

Zunanje povezave: Escape Room Enigmarium LjubljanaIgra SensperienceRezervacija termina

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Escape Room Enigmarium:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid