Skupinska delavnica samohipnoze

V tej  delavnici, ki traja tri ure, se boste naučili, kako uporabiti samohipnozo za doseganje življenjskih ciljev, ki so pomembni za vas.

Kaj je samohipnoza? To je budno stanje zavesti, v katerem ste zelo osredotočeni in si dajete sugestije, ki vam bodo pomagale doseči vaše cilje in željene spremembe v vašem življenju.

Samohipnoze se lahko nauči vsakdo. Je preprosta in enostavna, treba pa je vaditi, da postanemo res dobri. Vsak od nas je najbolj dovzeten za naše lastne sugestije. Pogosto se niti ne zavedamo, kakšne sugestije si dajemo. Velikokrat nas prevzemajo negativne misli, ki potem kreirajo našo prihodnost. S samohipnozo pa prevzamemo krmilo v svoje roke in začnemo nadzirati um na podzavestnem nivoju.

S samohipnozo lahko:

izboljšate svoje zdravje in počutje
povečate svojo samozavest in samospoštovanje
izboljšate svoje finančno blagostanje
povečate svoj uspeh v karieri
izboljšate odnose z drugimi
dosežete svoje cilje na različnih življenjskih področjih


Samohipnoza je enostavna in se je hitro naučimo. V tej delavnici vas bomo vodili skozi proces, v katerem si boste določili tri ključe, ki bodo odklenili stanje sproščenosti, v katerem je podzavestni um dovzeten za pozitivne sugestije. Občutili boste stanje globoke sproščenosti in si dali sugestije za dosego vaših specifičnih ciljev. Na koncu pa se boste povrnili nazaj v navadno budno stanje.

Ko se enkrat naučite, kako vstopiti v stanje samohipnoze s pomočjo svojih osebnih ključev, boste lahko ta proces ponovili znova doma, po želji tudi vsakodnevno, kar vam bo vzelo samo nekaj minut. Na ta način boste lahko redno prejemali novo moč in zagon iz vaših osebnih sugestij.

Delavnica traja 3 ure. Na začetku bo predavanje, sledila bo vodena samohipnoza.

Delavnico vodi Petra Guštin, certificirana hipnoterapevtka z 10 leti izkušenj v hipnoterapiji v ZDA in Sloveniji.

Prijave so obvezne na: gustinpetra@institutharmonija.org

Vsi udeleženi bodo prejeli tudi posnetek predavanja in zapiske iz prezentacije.

 

Vir: Holistični Inštitut Harmonija, Napovednik.com

Zemljevid