Ženska sem: Modra starka

"Danes je ob meni modra Ženska.

Brezčasna je, zato povsem mirno zre vame s tistim pogledom, ki odseva modrost Stvarstva in je globok kot dno oceana.

Nič ne rečem, le tiho zaihtim, se stisnem v njeno toplo naročje."

 

 

Sklop štirih delavnic "Ženska sem" je namenjen ženskam, arhetipskemu pogledu nase. Prehajamo skozi štiri obdobja oz. področja v življenju, ki nam pomagajo razumeti svoje globine, sprejeti svetost ženskosti ter objeti žensko telo skupaj s ciklusi, po katerih mesečno plujemo.

Ženske v sebi nosimo neizmerno moč. Nosilke smo novega življenja, v rokah držimo plamenico srčnosti. V nas živijo spomini na svečenice v belem, na mogočne kraljice, na veličastne boginje, na ljubeče matere, na strastne žene, na divje bojevnice, na modrosti polne starke. Zato si podajmo roke in skupaj odplešimo veličasten ples ženskosti, da omamni cvet ljubezni v nas zopet zadehti. Svet nas potrebuje – potrebuje našo nežnost in milino, strast in odločnost, ljubezen in toplino, modrost in veličino.

Delavnice potekajo ob sobotah ob 10.00 uri (trajajo do predvidoma 20.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo). Predvideni termini: 07.04.18, 21.04.18, 19.05.18 in 02.06.18.
Cena posamezne delavnice je 75 EUR.

 

Kratka vsebina:

1. Druženje "CVETOČA MLADENKA" sobota, 07.04.18, ob 10.00 uri
Posvetimo se začetnemu obdobju v življenju ženske. Sprejmemo lepoto ženskosti, veličastno odstremo tančice sveta ženskih ciklusov. Objamemo svetost maternice, vstopimo v čarobnost podarjanja novega življenja ter moč čutne spolnosti. Spregovorimo o izkušnjah, ki so nas oblikovale kot hčerke, dekleta in sestre.

2. Druženje "ČUTNA ŽENA IN LJUBEČA MATI" sobota, 21.04.18, ob 10.00 uri
Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in materinstva. Predamo se moči srčne ženske povezanosti, odstremo lepoto svečane ustvarjalnosti – pogledamo, na katerih področjih smo matere, kaj vse ustvarjamo, iz dneva v dan rojevamo. Spregovorimo o izkušnjah, ki so nas oblikovale kot ljubimke in matere.

3. Druženje "DIVJA ŽENSKA IN POSLOVNA BOGINJA" sobota, 19.05.18, ob 10.00 uri
Ženske ne glede na partnerstvo in materinstvo v sebi vedno ohranimo svojo samostojno bit, pridih divje neukročenosti, odločnega in jasnega nastopanja v družini in okolju. Podamo se v svet svojevrstne ženske poslovnosti, kjer uporabljamo svojo intuitivno moč, čut za lepoto in povezovalno energijo sodelovanja. Spregovorimo o izkušnjah mentorstva (babištva), v sebi prebudimo bojevnico (amazonko), ki iz življenja odmetava vloge, določene s strani okolice, da znova rodi samo sebe, si utre svojo lastno pot.

4. Druženje "MODRA STARKA" sobota, 02.06.18, ob 10.00 uri
V zadnjem obdobju življenja, ko se za žensko konča rodno obdobje, v ospredje stopi ljubeča svetost babice ter večna modrost starke. Ženska se posveti svojim notranjim globinam, na površje prinaša vizije, pomembne zanjo in celoten rod, postane mentorica svojim potomkam, varuhinja doma, odločna akterka v družbi, opravlja obrede, skrbi za rodovne korenine, je v globokem stiku z duhovnim svetom in svojo mistično močjo …

 

Povabite svoje srce na četrto delavnico "Ženska sem": MODRA STARKA, na kateri bomo začutile milo ljubezen babice in brezmejno modrost starke. Odpotujmo v globine srčne povezanosti s svetostjo mame Zemlje in se predajmo neskončnemu uživanju v lepotah življenja.

 

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: sobota, 02.06.18, ob 10.00 uri

CENA: 75 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

 

Dobrodošle tudi vaše znanke, prijateljice, sorodnice oz. vse ženske, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

 

Prisrčno pozdravljene in obilo čarobnosti do snidenja,

Milena Matko

Vir: Pot srca, Milena Matko s.p., Napovednik.com

Zemljevid