Delavnica Pot srca : Svetost izražanja

"Resnica – najlepša melodija mojega srca.

Užitek izražati se, odločno gledati v oči, se v polnosti zavedati, kdo si."

 
Resnica nas osvobaja, prinaša odrešitev, dela čudeže. Ko s svetlobo posijemo v vse kotičke svojega življenja in se pogumno zazremo resnici v oči ter glasno povemo, kdo smo, življenje prične igrati na strune ljubezni. Zato povabimo svoje srce na šesto delavnico "Pot srca": SVETOST IZRAŽANJA, na kateri se bomo soočili z resnico našega obstoja, dovolili svetlobi, da nas ljubeče objame. Zazrli se bomo v svetle in temne trenutke svojega bivanja.

Snidemo se v petek, 09.12.16, ob 10.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila in s seboj prinesimo belo svečo in bel šal/ogrinjalo ter risbo, ki prikazuje resnico o naši duši, o tem, kdo dejansko smo.

Prijavite se na e-pošto: milena.matko@siol.net.

 

Na delavnicah "POT SRCA" pogledamo resnici v oči, se soočimo s sabo, spustimo težo preteklosti, se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, začutimo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

V sklopu osmih srečanj se vzpenjamo po stopnicah našega življenja. Pričnemo v trenutku pred spočetjem, ko pred mojstri in vodniki podpišemo pogodbo z našimi starši ter izberemo poslanstvo. Nadaljujemo s fizičnim rojstvom in se s pomočjo sporočil posameznih čaker ter obredov, ki ustrezajo slednjim, pomikamo skozi življenje. Zaključimo s smrtjo, ko prestopimo reko večnosti in se zlijemo z Ljubeznijo.

 

Delavnice potekajo ob petkih in običajno trajajo šest ur (od 17.00 do 23.00 ure). Srečujemo se v Novem mestu, v Templju POT SRCA, Glavni trg 24. Cena posamezne delavnice je 50 EUR. Predvideni termini: 16.09.16, 30.09.16, 14.10.16, 11.11.16, 25.11.16, 09.12.16, 23.12.16 in 13.01.17.

 

Kratka vsebina:

1. Uvodno srečanje "POSVEČENI DOGOVOR"

Pričnemo s predstavitvijo udeležencev in definiranjem namena obiskovanja delavnic. Nadaljujemo z vpogledom v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo (soočimo se s svojim poslanstvom, izbiro staršev, pomembnimi življenjskimi dogodki …).

2. Druženje "ČUDEŽ ŽIVLJENJA"

Poglobimo se v svetost življenja, v odnos s starši oz. primarno družino, raziščemo družinsko drevo, objamemo svojo identiteto.

3. Druženje "STRAST USTVARJANJA

Posvetimo se odnosu do premoženja in ustvarjalnosti, spolnosti ter finančne varnosti.

4. Druženje "KRALJEVSKOST MOČI"

Poiščemo način, kako zopet postati odgovoren gospodar svojega življenja. Samemu sebi izpovemo ljubeče spoštovanje in zapišemo svoj kodeks časti ter začutimo kraljevskost moči.

5. Druženje "LEPOTA LJUBEZNI"

Predamo se čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolimo izpovedati, jo širiti in s tem spreminjati nas same ter svet okrog nas. Izvedemo obred poroke s samim sabo.

6. Druženje "SVETOST IZRAŽANJA"

Potopimo se v čarobnost resnice in dovolimo svetlobi, da nas objame. Položimo temelje zaupanja vase in poštenosti.

7. Druženje "VELIČINA MODROSTI"

Prepustimo se intuiciji, si dovolimo pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.

8. Druženje "RAZKOŠJE BOŽJEGA"

Veličastno se prepustimo svoji domišljiji in božji milosti. Iz življenja odslovimo vse, kar je "mrtvo in končano" ter se povežemo z mogočnostjo Boga. V meditaciji se prepustimo občutkom fizične smrti in trenutkom prehoda v večnost.

  

Ljudje smo v prvi vrsti energijska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige "Po poti mojega Srca", odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Delavnice vodi Milena Matko skupaj s svojim partnerjem Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Z ljubeznijo ter spoštovanjem,

Milena Matko

Vir: Pot srca, Milena Matko s.p., Napovednik.com

Zemljevid