Teden izobraževanja v Švici

Bi letošnje poletje preživeli ob Ženevskem jezeru ali v švicarskih Alpah? Bi se radi naučili tujega jezika in koristne počitnice združili z mnogimi zabavnimi doživetji?  

V prostorih mednarodne izobraževalne agencije IntegralEdu, vodilne svetovalke za izobraževanje v tujini z več kot petindvajsetletnimi izkušnjami, bo od ponedeljka 28. januarja do petka 1. februarja potekal Teden izobraževanja v Švici. Namenjen je vsem otrokom in mladostnikom v starosti od 10 do 20 let in njihovim staršem.

Na voljo bo brezplačno akademsko svetovanje in 20% ekskluzivni popust za tečaj tujega jezika v prvorazrednih švicarskih šolah in internatih.

 

Švica izstopa po marsičem, ena izmed njenih posebnosti pa je izjemno kakovosten izobraževalni sistem, ki po kvaliteti in raznovrstnosti sodi v svetovni vrh. Jezikovne počitnice v Švici so najboljša izbira za tiste otroke in mladostnike, ki bi prijetno radi združili s koristnim.  Poleg učenja jezika bodo osvojili tudi druge veščine in spretnosti, ki jim bodo v pomoč tako v življenju, kot pri identifikaciji svojih študijskih in posledično kariernih interesov. 

Glede na starost otroka, njegovo raven znanja tujega jezika in glede na njegove interese bodo Integralovi svetovalci otrokom in staršem dali individualna priporočila, da bodo lažje našli in se odločili za zanje najbolj primeren poletni izobraževalno-počitniški program.

Katere švicarske šole in internati se bodo predstavili na Tednu izobraževanja v Švici si lahko ogledate na spletni strani integraledu.si 

Vstopnine ni, rezervacija zaželjena. 

Zunanje povezave: Teden izobraževanja v ŠviciVse informacije o študiju in jezikovnih tečajih v tujini

Vir: IntegralEdu, izobraževalni programi d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja IntegralEdu, izobraževalni programi d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.