Kongres Adma

  • Kaj: Kjer se razvija najboljša podpora menedžmentu
  • Kdaj: četrtek, 16.5.2019 od 8.00 do 17.00
  • Kje: Grand Hotel Bernardin, Portorož
  • Prireditelj: Planet GV
  • Vstopnina: 370EUR + DDV (do konca januarja 2019)

ADMA je konferenca, kjer se druži in razvija najboljša podpora managementu. Primerna je za vse, ki verjamete, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij.


Premalo je zavedanja, kako pomembna je vloga tistih, ki delujejo v ozadju uspešnih menedžerjev. Časi rutinskih administrativnih opravil, kot osrednjih delovnih nalog tega področja, so minili. ADMA prihodnosti je vedno korak pred menedžerjem. 


Čakajo vas trije dnevi navdihujočih vsebin in predavateljev.  Četrtek bo posvečen strateškemu razmišljanju in razvijanju ključnih mehkih veščin prihodnosti. Petek bo v znamenju učinkovite ADME, ki vam bo postegla s prijemi in tehnologijami za večjo produktivnost ne delovnem mestu. Sobota bo namenjena uravnoteženi ADMI, ko bomo prisluhnili različnim metodam za obvladovanje stresa. Kogres pa bomo že tretje leto zapored zaključili z okroglo mizo in pogledi direktorjev.

Vabljeni vsi, ki želite s svojim delom prispevati k večji produktivnosti in uspešnosti na vseh področjih delovanja vaše organizacije.

Zunanje povezave: Kongres ADMA, kjer se razvija najboljša podpora menedžmentu

Vir: Planet GV, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Planet GV:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid