Dekliščina

  • Kaj: Komedija
  • Kdaj: četrtek, 14.2.2019 ob 20.30
  • Kje: Kulturni dom, Mengeš
  • Prireditelj: Špas teater
  • Vstopnina: 18,00 EUR - 22,00 EUR

Naslov izvirnika: GIRL’S NIGHT OUT

Avtor: Dave Simpson

Režija: Violeta Tomič

Igralci: Urška Vučak, Maja Martina Merljak Nataša Ralijan, Lara Jankovič, Jernej Čampelj, Sebastjan Starič, Tadej Pišek, Jože Doberšek

Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je treba najti! Že res, da seksi glasbeni hiti zažgejo, ampak – Kaj če tu napišemo čez moške jih pač ni!

"Dekleta, čaka nas nora noč! Saj veste, "vse, kar se ne sme" in kar se za dekliščino še kako spodobi!"
Kadar se zberejo ženske prijateljice, ni nikoli brezveznih tém – vse na tem svetu je pomembno! In ko v zanosu pogovor steče na dekliščino, moški striptiz in ‘zadnji ples’ na svobodi, hitro prebudijo levinje v sebi … in se potem, ko gre zares, enako hitro strgajo z verige…

Vroč in sočen večer se odvija v nočnem klubu, s polnokrvnimi slačifanti in spektakularno zabavo, ki jih slednjič pripelje do usodnega,  nebrzdanega – jaaaaaaa!

Gledališka različica velike britanske uspešnice za vsa čutila Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zver v sebi! Vzklikanje in glasno zapeljevanje, gibko premikanje, spodbujanje, mačje priprte oči … veliko znanja in izkušenj je v tem. In prav nič modrosti.

Je pa super žurka, ki je ne smete zamuditi!
Kot da jutri ne obstaja. Sočna dekliščina do vročega konca!

Vir: Špas teater, Napovednik.com

Zemljevid