Dogodek je že minil.

Vadba za starejše osnovnošolce - borilne veščine

PONEDELJEK in SREDA in ČETRTEK 17:30-19:00

Z vrsto usposobljenih trenerjev (nekdanjih tekmovalcev) ter podporo učiteljev športne vzgoje izgleda trening borilnih veščin in športov na presenečenje marsikaterega našega obiskovalce drugače, kot si je to morda predstavljal ali pa že doživel v neki drugi organizirani športni vadbi.

Borilni športi so na nek način individualni športi, vendar pa se trenirajo v skupini, največkrat v izmenjujočih parih zato, bi jih le s težka popisali kot zgolj individualne ali kolektivne panoge.

Borilstvo predstavljamo kot nenasilno vadbo, kjer je v večji meri potrebna strategija in taktika in tehnično dodelane prvine, šele kasneje v razvoju otroka se v usmerjeni vadbi začneta pojavljati močnostna priprava in tehnična specializacija.

Za otroke so bile v preteklih letih na razpolago samo tradicionalne aziatske borilne veščine, sami pa smo se odločili ponuditi tudi modernejše evropske prvine borilnih športov, seveda prilagojene otrokom različnih starostnih skupin.

Otroška savate šola

(savate - francoski boks - KENGURU program, borjenje s palico) velika telovadnica

Info: 040-779-779

Vas zanima zakaj savate - francoski boks trenira športnica Ljubljane 2011 in Bloudkova nagrajenka 2011 Nina Vehar in zakaj se ji je uspelo uvrstiti na Olimpiado borilnih športov 2013?

Video:

Pridružite se nam in se prepričajte zakaj je slovenski savate šport ena najuspešnejših borilnih športnih disciplin v mednarodnem prostoru.

Vir: Univerzitetni klub, Napovednik.com

Zemljevid