Potopisni večer Skrivnostna ruska duša!

Spoštovani ljubitelji zanimivih potovanj, ruske kulture in jezika! Bi radi pobliže spoznali Rusijo? Ste na pravem naslovu! 

Vabljeni v petek, 18. januarja v Celje na potopisni večer Skrivnostna ruska duša. Rusija v besedi in sliki. 

Nadaljujemo naša gostovanja v slovenskih krajih in vas tokrat vabimo v Celje. Bi radi izvedeli, kakšna je sodobna Rusija, katere lepote skrivajo ruska mesta ter bi radi potovali v to veliko državo?

Rusija, največja država sveta, prostrana dežela nasprotij, naravnih in kulturnih znamenitosti. Ruska zgodovina pa je polna skrbno varovanih skrivnosti in dvornih zarot in ljubezenskih spletk. Potovanje v Rusijo pa je priložnost, ki je ne gre zamuditi.

O kulturnih zakladih Moskve in Sankt Peterburga, o ruski zgodovini in dogodivščinah na potovanjih po svoji domovini Rusiji bo pripovedovala navdušena popotnica in odlična pripovedovalka ga. Olga Kupljenik, direktorica Ruskega ekspresa.

Vstop prost! Potrebna je le obvezna PRIJAVA zaradi omejenega števila razpoložljivih sedežev.

Komu je namenjen ruski večer? VSEM, ki vas zanima Rusija, njena kultura, jezik in zgodovina ter bodočim popotnikom, ki bi si želeli skupaj z Ruskim ekspresom in našo Olgo potovati v Rusijo.

Za več informacij o večeru nas lahko pokličite na tel. štev.: 031 662 073 ali obiščite spletno stran Ruskega ekspresa.

Zunanje povezave: Za več informacij o dogodku in prijave obiščite našo spletno stranVEČ o programih potovanj v Rusijo 2019

Vir: Ruski ekspres, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Ruski ekspres:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid