Prifarski muzikanti - Valentinov koncert

PRIFARSKI MUZIKANTI V NOVEM MESTU V SREDO, 13. FEBRUARJA
Prifarski muzikanti bodo dan pred valentinovim pripravili pester in presenečenja poln večer, z obilo slovenskih ljudskih pesmi, popevk, zimzelenih melodij, tujih uspešnic, pa tudi kakšna dalmatinska se bo našla.

Prifarci so etno glasbena skupina, ki že več kot 30 let s svojimi instrumenti in glasovi poustvarja slovenske ljudske pesmi, izvaja zimzelene melodije, svetovne uspešnice in ljudske pesmi drugih narodov. So zmagovalci številnih festivalov, posebej ponosni pa so na enajst zaporednih letnih koncertov v največji dvorani Cankarjevega doma, ki so praviloma razprodani. S pesmijo in vižami ohranjajo bogato in raznoliko slovensko ljudsko izročilo, odlikuje jih štiriglasno petje, glasbeniki kritiki pa jih uvrščajo med najboljše etno glasbene skupine na Slovenskem.

Prifarci so; Mitja Ferenc na berdi, kitari in bas kitari (drugi tenor), Valentin Južnič na bisernici (prvi bas), Martin Marinč na diatonični harmoniki (drugi bas), Toni Obranovič tudi na klavirski harmoniki (prvi tenor), Uroš Obranovič na bugariji (prvi tenor), Jernej Pečak na violini (drugi tenor) in Brane Počkar na braču (prvi bas).

Predprodajna cena: 15 € - do 31. 1. 2019
Redna cena: 17 € - od 1. 2. 2019 do koncerta

Spletna prodaja:
Blagajna in rezervacije: 07 3930395, kultura@novomesto.si

Zunanje povezave: bit.ly/prifarskimuzikantiPrifarski muzikanti

Vir: Jabka d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Jabka d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid