Zimska liga #sekiromet

��. �������� ���� ���̌������ � ���� ������ ���� � ���������� � ��������� ���������. ��� �� ����� ����� ��� ����̌� ���� ������ �� ����������, �� ��� ������� �� ����� ������ ���̌��!

Zberite skupino prijateljev in pridite na #sekiromet v AXE THROWING EUROPE center na Kajuhovo 35 v Ljubljani, prostor odprtosti, strasti in zabave.

Večina tekmovalcev na tekmovanjih zimske lige je začetnikov, ki jih naši inštruktorji po hitrem postopku izobrazijo o varnosti in izurijo v umetnosti metanja sekire. Presenečeni boste, kako hitro vam bo sekira padla v met.

Metanje sekire je primerno za vsakogar. Še več! Iščete idejo za dober zmenek? Ste garažni metalec sekire, ki bi končno rad zablestel? Se preprosto želite malo družiti s prijetno usekanimi soigralci? Na odprte dogodke lahko pripeljete svoje punce, fante, starše in pse. Tudi volki samotarji so dobrodošli.

Zimska liga ima ����� ������ ����������� ��� (16.1., 30.1, 13.2,. 6.3, 20.3, 3.4, 17.4) in �������̌�� ���� ��� (8.5.), na katerem se pomerijo najboljši tekmovalci v sistemu na izpadanje.

�������:
- Tekmuje se po sistemu WATL in pravilih Axe Throwing Europe centra na Kajuhovi.
- Tekmovanja se lahko udeležijo: - vsi, ki ste se na Kajuhovi 35 že udeležili rednega termina sekirometa ALI vsi, ki boste pred turnirjem opravili 15 minutni brezplačni tečaj in izpit iz metanja sekir

��������:
o Na tekmovanju se uporabljajo izključno sekire, ki jih priskrbi organizator tekmovanja. Za zlomljene sekire niste odgovorni.
o Organizator lahko iz tekmovanja izloči osebe, ki so vinjene, ne spoštujejo pravil ali se na tekmovalnem mestu ne pojavijo ob predvidenem času
o Tekmovalec se s podpisom izjave strinja s splošnimi pogoji centra in s pravili turnirja. Ker je dogodek javen, se stinja z objavami fotografij ali video posnetkov s turnirja.

�� ������ ���� � ���������� �� ���̌������ ���������
Zimska liga v sekirometu bo potekala med januarjem in majem 2019 v Axe Throwing Europe centru na Kajuhovi 35 v Ljubljani in bo štela za državno prvenstvo v sekirometu po sistemu WATL.

Zimska liga ima sedem rednih tekmovalnih dni (16.1., 30.1, 13.2,. 6.3, 20.3, 3.4, 17.4) in zaključni osmi dan (8.5.), na katerem se pomerijo najboljši tekmovalci v sistemu na izpadanje.

�������:
- Najboljši prejmejo priznanja, vzpostavlja pa se tudi nagradni sklad. Če želite postati sponzor Zimske lige in Državnega prvenstva nas kontaktirajte na info@axe-throwing.si.
- Zmagovalec Zimske lige oziroma državnega prvenstva se lahko poteguje za udeležbo na enem izmed zaključnih turnirjev v ZDA in Kanadi. Več o tem v kratkem.


����������: ��€ / ������

Več o dogodku si lahko preberete na

������� ��������̌��� �������
Število tekmovalcev je omejeno, pohitite – KLIK KLIK >>>

Zunanje povezave: axe-throwing.si/zimska-liga-sekiromet-drzavno-prvenstvo-watl-2019-slovenia/goo.gl/zb84weZimska liga #sekiromet

Vir: Sekiromet - Axe Throwing Europe, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Sekiromet - Axe Throwing Europe:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid