Phi with DMX Krew Live!

  • Kaj: Techno, house, elektronika
  • Kdaj: petek, 18.1.2019 od 23.00 do 6.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Do (till) 24.00 8EUR / po (after) 24.00 10EUR

DMX Krew aka EDMX aka Computor Rockers aka Edward Upton aka electro legenda. Januarja se bo na phiju v kleti pofočkal fotr navihanih in kultnih nabrejkačin, ki je kar 8 dolgometražcev izdal pri Aphexovem Rephlexu!

Upton se ni šparal že leta 1994, ko je izstrelil svoj bleepy in nalomljen prvenec, saj ga je za svojo založbo takoj pohopsal Aphex Twin. Po začetnih electro funk vragolijah je na založbi Rephlex Records z drugimi IDM očaki oblikoval razvpiti "braindance" in izdal kup odmevnih LP-jev, a to je bil le en od mnogih obrazov in aliasov dolgolasega fena nagajivih melodij. Po poklonih electro pionirijem ala Afrika Bambaata ter synth popu, se je DMX pobratil še z zadržano detroitsko melanholijo z izdajami na priznani platformi Ersatz. Starošolske electro štikle pogosto prihrani za svoji založbi, po upokojitvi Rephlexa pa je med drugim presedlal še na nizozemsko izzivalno electro eminenco Shipwrec.

DMX ni eden tistih, ki bi se šlepali na svoje 90s hitiče, saj še vedno redno elektrificira klubsko podtalje. Pred le nekaj dnevi je izdal epski high tech funk What Happened to Piece? Pozabite na DMX-ov Boiler room, pustite 4 Discogs strani, electro ikono in braindance se konzumira (najmanj) v živo: 18. januar, DMX in phi v kleti!

- - - - -

DMX Krew Live!
Kosta
Nikolaj
Roiss
Tim Kern
Vid Vai

Visuals: Kfsh

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
8€ < 24.00h

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid