Live Saturday Night //Lumberjack live

Pod imenom "Live Saturday Night" začenjamo z novim tematskim dogodkom, ki bo na sporedu enkrat mesečno. Dogodek bo poln dobre glasbe, dobrodošle bodo glasbene želje, prav tako pa bo dogajanje popestril koncert izbrane glasbene skupine. Prednost pri izboru bodo imele manj uveljavljene skupine, ki se bodo želele predstaviti na odru našega kluba. Za glasbeni izbor in vodenje bo poskrbel Dmitri Alperovich. Vabimo vas na sobotne večere v živo, kjer boste deležni dobre glasbe in zabave!

Predstavila se bo zasedba Lumberjack za katero frontman Rok pravi: "Bistvo rokenrola je biti v stiku s prešvicano publiko!" Čeprav je bend mlad, si je v preteklih dveh letih s trdim in predanim delom prislužil koncerte v polfinalu Špillige, na festivalih Švic, Vransko Summer Night, Castle music festival, Gora rocka, Groš na ulici, Trnfest... V letu 2018 pa je pod okriljem založbe Nika v razprodanem Centru Slovanskih kultur France Prešeren uspešno izšel njihov prvenec "Brez nadzora, brez morale".

Poleg Roka zbrana vrsta šteje tudi kitarista Robija Glača, Jako Novaka na basu, Blaža Kusterja na bobnih in Davida Podgornika na klaviaturah.

FB stran skupine.

Vstop prost!

Vir: MC Brežice, Napovednik.com

Zemljevid