Uvodni pogovor Not OK Emocije - terapija za pare

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: sobota, 12.1.2019 od 9.00 do 13.00
  • Kje: Dunajska 9, Ljubljana
  • Prireditelj: Veselje Do Življenja
  • Vstopnina: 45 EUR (neobvezujoč uvodni pogovor)

Razmišljate o tem, da bi se vključili v svetovalno- terapevtski proces in končno razrešili težavna čutenja v vašem odnosu ali druge težave, ki vam ne dajo spati?

 

Verjetno je čas za akcijo - za uvodni pogovor, na podlagi katerega se boste lahko odličili ali je naš način dela pravi za vas ali pa boste iskali naprej.

Načeloma so vse emocije v redu.To, da čutimo je normalno (težava je, kadar ne vemo, kaj se sploh z nami dogaja). Žal pa včasih namesto ljubečih občasno občutimo tudi precej manj topla čustva oz občutja: "not OK." kot jim pogojno lahko rečemo. "Not ok, za nas pomeni, da je potrebno v nekam bližnjem, največkrat partnerskem odnosu nekaj spremeniti, se pogovoriti, razrešiti itd., potem bodo prišla tudi bolj "OK" čustva: bolj prijetna, zaželena, ljubeča: veselje, zadovoljstvo, sreča, strast, oboževanje!

Ko se nahajamo v Povezanem (Partnerskem) Odnosu, čutimo Srčno Veselje in Strast do življenja, naše emocije so pozitivne. Če pa že nekaj časa trpite  (ali se vedno znova znajdete) v odnosu, kjer se drugi ne more odločiti ali želi vajin odnos poglobiti  ali pa vas pogosto "mine" veselje do negovanja odnosa, ki še ne traja dolgo. potem vaše odločitve najveretneje usmerjajo določeni psihični vzorci, ki vam škodujejo in jih je smiselno prepoznati in spremeniti. To je med drugim mogoče preko pogovora s svetovalcem oz. terapevtom.

Emocionalne zaplete v odnosih je mogoče razrešiti, najbolj verjetno je, da bo terapija uspešna, če se (priporočljivo), če se v proces vključi tudi partner. 

Delamo s pari in samskimi ter tistimi, ki so se razšli oz. so ostali ponovno sami (razhod, ločitev, izguba..) ter iščejo novo pot v skupno življenje z nekom. 

Vabimo vas na uvodni pogovor, kjer bomo skupaj ugotovili ali vam lahko kako pomagamo na vaši poti iskanja in urejanja emocij. Pogovor je neobvezujoč v tem smislu, da vas ne obvezuje da se odločite za ciklus 12-20 srečanj, ki jih sicer proces prevideva, če želite doseči učinkovito spremembo pomembnega Odnosa na bolje.

Terapevtska svetovanja po metodi na emocije usmerjene terapije izvaja Milena Finc, mag. zakonskih in družinskih študij, terapevtske smeri, ki se je dodatno izpopolnjevala iz v emocije usmerjene terapije (Emotionally fokused therapy po Susan Johnson) za delo z intenzivnimi čustvi, kjer zaključuje specializirano edukacijo. 

Za pogovor smo vam na voljo na več lokacijah: v Kopru, Novi Gorici, Sežani in Ljubljani, predhodno naročanje je obvezno.

Več info: veselje.info@gmail.com, tel: 030 936 590.

Na pogovor, kjer vam predstavimo način dela in se pogovorimo o vaših pričakovanjih, se naročite preko spletnega obrazca na "spletni strani prireditelja" veseljedozivljenja(pika)si, nakar bomo uskladili vaš termin.

Z veseljem vas pričakujemo!

 

Vir: Veselje Do Življenja, Napovednik.com

Zemljevid