Dogodek je že minil.

Prva stopnja Kriya Tantra joge

  • Kaj: Umirjene vadbe
  • Kdaj: petek, 18.1.2019 ob 19.00
  • Kje: Dvorana v Kampusu, Pivovarniška 6, Ljubljana
  • Prireditelj: Šola krija tantra joge
  • Vstopnina: 160EUR
  • (Za vse)

V petek 18.jan. od 19.00 do 22.00, ter v soboto 19. in nedeljo 20. jan. od 9.00 do 22.00.

Vodi: Polona Sepe  (Ambikananda)

v dvorani v Kampusu na Pivovarniški 6, Ljubljana

Tečaj je primeren za vse, ki ste na duhovni poti ali na poti joge in čutite, da spolnosti nosi v sebi velik potencial za mistična izkustva. Za vse, ki vidite, da nam je bil z manipulacijo občutkov krivde in sramu, skozi zgodovino odvzet stik s tem izvorom moči, ki nam omogoča doživljanje božanskega brez posredovanja institucij, religij in ideologij. Za vse, ki v duhu tantričnega herojskega temperamenta (vira bhava) cenijo samostojnost, neodvisnost in razmišljanje izven običajnih okvirov. Pridite, če bi se radi s partnerjem globoko intimno povezali in delili z njim svetost svoje duhovne poti. Smo Vama Marga šola in na višjih stopnjah učimo kundalini krije, ki jih lahko vključite v ljubljenje in zavestno prebujate kundalini. Če pripadate kakšni drugi jogijski smeri, boste postopno pridobili razumevanje kako lahko vašo sadhano integrirate v spolno življenje. Tečaj pa je primeren tudi za vse, ki nimajo partnerja, saj se bodo naučili konstruktivno uporabljati in usmerjati svojo spolno energijo.

Delavnica je primerna za pare in posameznike. Število udeležencev je omejeno!

PRIJAVE  DO TORKA 18.septembra, oziroma do zasedenosti mest.

Cena vikend tečaja (25 ur): 160 €

Ponudba za bon za par 280€ do 11.jan.

Informacije na tel: 031 687 536 (David) 041 661 853 (Edita),

prijave na mail info@kriyatantra.com

Polona Sepe  / Ambikananda / že več kot 25 let vodi šolo Kriya tantra joge. Iniciirana je v tradicionalne krije, klasične tantrične prakse in zahodne ezoterične šole. Učitelj kateremu dolguje razumevanje tantre je dr. Jonn Mumford, ki je z uspešnico Ecstasy Through Tantra v sedemdesetih prebudil val zanimanja za Tantro na zahodu. Ambikanando je iniciiral v v čaščenje Kali, v tantrične krije in tantrične mantra sadhane. Z njim je študirala tudi Ank Džotiš v Indiji in ga še vedno obiskuje dvakrat letno v Sydneyu. Svojo ezoterično šolo je posvetila ohranjanju njegove zapuščine.

Redno se tudi izpopolnjuje v Indiji, v Kaula Tantro in čaščenje Kamakhye jo je iniciiral Shri Kapalik Mahakaal Bhairavanand Saraswati, Naga Baba Satyanand Giri pa v Kundalini prakse.

NA TEČAJU predstavimo osnove tantrične saddhane: meditacijo, mantre, mudre in asane. Učimo se biti iskreni, spontani in neustrašni v duhu tantričnega temperamenta Vira Bhava (herojski temperament). Spoznavamo pomen kundalini energije, osnove tantričnega pristopa k spolnosti in kako naše ljubljenje poglobimo in uporabimo kot odskočno desko za doseganje spremenjenih stanj zavesti.Za vse ki bodo želeli nadaljevati to pot, bo po končanem tečaju odprta možnost iniciacij v krije, s katerimi varno in postopno prebujamo kundalini. Krija jogo mnogi definirajo kot najhitrejšo pot notranje preobrazbe. Smo Vama Marga šola in na višjih stopnjah učimo uporabo krij v Maithuni.

Na delavnici ne delamo nobenih spolnih praks, dobili pa boste nasvete in navodila za delo doma.

PROGRAM:

Gayatri SO HAM

Ognjeni dih –osvobajanje od čustvene prtljage

Usmerjanje in izmenjava energije

Kundalini masaža

Meditacija in spolnost

Osnovni tantrični obred

ODZIVI NA DELAVNICO

Tečaj, ki mi je ostal v večnem spominu zato, ker mi je ljubezen in mene prikazal popolnoma v novi luči. (Jurij )

Na delavnici sem se povezala sama s seboj, ponovno zbudila v sebi energije in dele sebe, ki so spali zimsko spanje. Spomnila sem se moči ognjenega diha, spet prebudila močno željo po energetskem plesu in odkrila lepoto in moč dihanja/dela v dvoje. Bila je izjemno lepa izkušnja in se veselim nadaljevanja. (Nina)

Vse je bilo zanimivo, morda zaradi načina, kako znaš ti, Polona, na preprost način predstaviti tako občutljivo temo. Moj pogled na spolnost se je bistveno spremenil, še bolj v smer, da je to nekaj svetega, da je to radost, veselje, praznovanje. Vaja s čustvi je bila zame težka izkušnja in obenem pravi blagoslov. Tista črna gmota iz trebuha je, hvala bogu odšla in to prav čutim tudi na fizičnem nivoju.še enkrat bi želela izraziti globoko hvaležnost, da mi je bilo dano se učiti na tej delavnici, s čudovito učiteljico in čudovitimi udeleženci delavnice. (Marija)

Puja zadnji dan je bila res močna, dejansko sem izgubil občutek za telo in se spojil s partnerko in okolico. Ko sem se peljal domov, sem bil ves vzhičen in hvaležen, da imam tako triperesno deteljico učiteljev. Od vsakega dobivam koščke in sestavljam mozaik. In vsi so blazno pomembni! (Andrej)

Polona, na delavnici sem te začutil kot učiteljico, guruja. Name si naredila vtis, da si zaupanja vredna in dobrohotna, pa tudi strastna in predana, poštena in z nogami trdno na tleh. Zelo zanimiv je bil tvoj razumljiv način predavanja, ko primerjaš vzhodno in zahodno duhovnost in religije med sabo. Pika na i je pa zaključni obred(pudža), ki je svojevrstna izkušnja in nagrada za dva in pol dni dela. Ko sva se z ženo pogovarjala, sva ugotovila, da sva oba čutila vrtinčenje (močne) energije, ko sva se razprla v jab-jumu. Kaj takega nisva še nikoli občutila skupaj. Odlična izkušnja. (Peter )

Zunanje povezave: INTERVJU S POLONO SEPE V JANI

Vir: Šola krija tantra joge, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Šola krija tantra joge:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.