Dogodek je že minil.

Meditacija

Ker verjamem v moč nasmeha in v moč energij, sem zasnovala meditacije, ki združujejo oba aspekta, ki se zelo lepo dopolnjujeta in sta skupaj še močnejša in še bolj učinkovita.

Prva meditacija je namenjena sproščanju našega telesa in notranjih organov s tehniko Notranji smehljaj, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. Ko sta naše telo in um popolnoma sproščena, tudi energija lažje steče in nas podpre, da se lahko še bolj poglobimo vase.

Druga meditacija pa je namenjena osebnostni in duhovni rasti, vsakič na drugo tematiko in je kombinacija različnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobraževanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo škodljive vzorce, spreminjamo naša prepričanja in ustvarjamo manifestacije; orodij Access Consciousness-a; Reikija in drugih.)
_________________________________________

Meditacija je čudovito orodje, ki nam resnično lahko spremeni življenje, če se le za to odločimo. Omogoči nam vpogled v naše življenje z druge perspektive, z namenom, da ozavestimo naše delovanje.

Z redno prakso meditacij in vašo resnično iskreno namero, lahko dosežete izjemne rezultate. Hvaležno vam bo vaše telo, ki vam bo to hvaležnost vračalo z zdravjem, prav tako pa se bo umiril vaš um. Z redno meditacijo, boste dosegli notranji mir in izboljšali svoje življenje na vseh področjih.

KJE? 'Micelij', Štihova 5, Ljubljana (Zupančičeva jama) Prostor ima bela vrata – v izložbi piše ‘Micelij’. (Parkiranje je mogoče v celotni Zupančičevi jami pred bloki in je po 17. uri brezplačno.)

PRISPEVEK: 15eur

PRIJAVE OBVEZNE: monika@sijem.si

KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ: Podlogo za jogo ali armaflex in dekico (v primeru, da želiš meditirati leže).


Meditacije vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance) ter Access Consciousness Bars, MTVSS in Facelift praktik

sijem.si

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

Vir: Sijem, Napovednik.com

Zemljevid