Nerf tabor

Nerf je v zadnjem času ena najpriljubljenejših igrač na celotnem svetu. Gre za igračo iz katere lahko otroci oz. feni te igrače, spuščajo penaste puščice. Proizvajalci te igrače so razvili številne modele, različne velikosti in z različnimi dodatki, kar naredi igro toliko bolj pestro.

Veliko otrok, ki obiskuje naše delavnice, nam pripoveduje, da imajo v svoji zbirki veliko različnih modelov Nerfov, vendar je pogosto problem, da se ne morejo na veliko igrati z njimi, saj v njihovih domovih običajno ni dovolj prostora, da bi se varno igrali. Tako je nastal projekt NERF DRUŽENJA, ki otrokom omogoča brezskrbno in varno igro.

V okviru tega projekta bomo za otroke organizirali tudi Nerf tabor, ki se bo odvijal med 17. in 19. majem v Termah Olimia. Obeta se jim vikend pol adrenalina, zabave in sedeva Nerf iger.

Tabor bo namenjen predvsem rekreaciji, saj bodo na njem otroci preko nalog urili svoje sposobnosti, ki jih lahko s pomočjo iger z Nerfi razvijajo. Tako bodo trenirali strateško razmišljanje, nabirali kondicijo, ter urili svojo natančnost in strpnost. In kar je najpomembnejše, timsko sodelovati. Tako bo tabor nekoliko vojaško obarvan in dajal vtis kot da so otroci vojaki, ki se urijo in izvajajo določene misije.

V vikend programu bo planirana tudi vodna zabava v Termaliji Family Fun, obisk Gaming Room v kateri se nahajajo različne igralne konzole. Za piko na pa si bomo ogledali še kratek film v 7D kinu.

Posebnost tabora je, da se bodo otroci lahko trenirali samostojnost, tako bodo prebivali v apartmajih, kjer bodo morali sami skrbeti za čistočo in gospodinjstvo. Tako si bodo, razen kosila, sami pripravljali zajtrk, malico in večerjo. Naši mentorji, pa jih bodo pri tem vodili.

V termah Olimija, se bomo pričeli zbirati v petek 17.5. ob 17.00 uri. Nakar bosta sledila dva dneva polna adrenalina, pustolovščine, zbiranja znanja in izkušenj. Nakar se bomo v nedeljo 19.5 ob 17.00 poslovili.

Tabor je primeren za otroke od osmega leta starosti naprej. Prijave zbiramo na info.dmks@gmail.com do 31.3.2019 oz. do zapolnitve prostih mest.

Cena tabora za člane našega društva znaša 130€. Redna cena je 150€

Vir: Društvo mladih kreativcev Slovenije, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Društvo mladih kreativcev Slovenije:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid