Tečaj ZF zobna protetika / art:tečaji

PRIPRAVA NA LIKOVNI SPREJEMNI IZPIT

ZDRAVSTVENA FAKULTETA
PROGRAM LABORATORIJSKA ZOBNA PROTETIKA
SMER PROTETIKA
Na smeri Laboratorijska zobna protetika je potrebno opraviti praktični izpit iz ročnih spretnosti, ki je sestavljen iz različnih veščin: risanje, modelacija in oblikovanje z različnimi materiali ter barvni test.

Tečaj zajema:
- risanje,
- modelacija z različnimi materiali,
- oblikovanje z različnimi materiali ter
- barve.

Število tečajnikov: 7 oseb

Čas trajanja in cena:

KRATKI / 240 EUR, 7 tednov
Material za tečaj je v celoti vštet v ceno. Vsak tečajnik bo prejel svoj paket materiala za tečaj, ki bo tečajnikova last. V paketu bo dovolj materiala tudi za domače vaje. Paket je potrebno nositi s seboj na tečaj.

TERMIN: enkrat na teden po tri šolske ure

 

INTENZIVNI TEČAJI V ČASU POČITNIC

ZIMSKE POČITNICE
18. 2. – 22. 2. 2019
25. 2. – 1. 3. 2019

MAJSKE POČITNICE
27. 4. – 3. 5. 2019

Vsi, ki pri nas obiskujete tečaj priprave na sprejemni izpit imate pred sprejemnimi izpiti dva konzultacijska termina, ki sta brezplačna. O terminu Vas obvestimo po elektronski pošti. Konzultacije so namenjene, da se posvetujete – kaj vprašate in pregledamo risbe. Termina sta v maju in juniju 2019.

 

šola art:tečaji
Miklošičeva cesta 38
1000 Ljubljana

sola@art-tecaji.com
art-tecaji.com
tel. 041 516 760

art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, pisavo copperplate, nakit, oblikovalske računalniške tečaje ter pripravo devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Umetniško gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2: Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo, 7: Fakulteta za dizajn in 8: Zdravstvena fakulteta.
 

Vir: Art tečaji, Napovednik.com

Zemljevid