Dogodek je že minil.

BURN HIIT - licenca in program, 26. & 27. januar

  • Kaj: Fitnes
  • Kdaj: sobota, 26.1.2019 od 9.00 do 17.00
  • Kje: BODIFIT Celje, Mariborska 119
  • Prireditelj: Bodifit društvo
  • Vstopnina: 90 EUR enodnevni tečaj (Burn Hiit program vol. 14), 180 EUR dvodnevni tečaj (Burn Hiit licenca in program vol. 14)

"BURN" programi so skupek vodenih skupinskih vadb, ki dosegajo maksimalne obremenitve na telo. Za takšne vadbene zvrsti je značilna velika poraba kalorij in pospeševanje delovanja metabolnih procesov v telesu, kar posledično daje vadečim po vadbi dober poživljajoč občutek utrujenosti, hkrati pa povzroči povečano porabo odvečne energije v telesu (povečan FAT BURNING EFFECT). Primerni so za napredne vadeče.

KAJ JE BURN HIIT PROGRAM? 
BURN HIIT programe izvajamo vsake tri mesece. Namenjeni so že obstoječim BURN HIIT inštruktorjem, da ti izpopolnijo že osvojeno znanje in se obenem seznanijo z novim programom in drugimi novitetami.

Bistveno pri vsaki spremembi programa je:
✅glasba, ki motivira, navdihuje in vadbo dodatno začini.
✅nove variacije vaj, ki bazirajo na trdnih vadbenih temeljih.
✅občasno se lahko spremeni tudi vrstni red vaj za posamezne mišične skupine.

❓ KAKO POTEKA DVODNEVNI TEČAJ? ❓

➡DAN 1
Na tečaju se kandidat spozna z osnovami visoko intenzivne intervalne vadbe, načini spreminjanja zahtevnosti ter podrobnostmi tabata protokola. Seznani se z mehanizmom metaboličnega treninga ter fiziologijo telesne vadbe, nenazadnje pa tudi s komponentami BURN HIIT treninga.

➡DAN 2
Drugi dan je namenjen spoznavanju aktualnega programa, ki se spremeni vsake tri mesece. Bistvo koncepta BURN HIIT je kombinacija visoko intenzivnega intervalnega treninga in tabata protokola – kandidatu predstavimo smernice za različne tipe vadečih glede na telesno pripravljenost.

❗INFORMACIJE IN PRIJAVE ❗
Izpolni prijavni obrazec na strani. Prijava je informativne narave. Po prijavi te bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

Začutite moč zadovoljstva in doživite eksplozijo energije!

Zunanje povezave: bodifit-akademija.si/events/burn-hiit-licenca/

Vir: Bodifit društvo, Napovednik.com