Roger Sanchez & Kristen Knigt - Oldies Goldies

Cockta & Echowaves powered by EXIT pres.
Oldies Goldies House Classics ft.
ROGER SANCHEZ & KRISTEN KNIGHT
Sobota, 22. 12. * 22.00 @ Cirkus, LJ


Ekskluzivna Oldies Goldies zabava, ki bo dala piko na i decembrski evforiji z žametnim izborom klubskih klasik in ekskluzivnim nastopom z grammyjem okitene DJ-ikone. Roger Sanchez vas bo popeljal v preteklost in prihodnost s hiti, ki so narekovali klubski utrip v zadnjih destletjih. Prvič pri nas pa bo z njim nastopila tudi njegova nova varovanka, ki razgibava plesišča od Miamija do Ibize, Kristen Knight.


ROGER SANCHEZ // New York, ZDA
Prejemnik grammyja za delo s skupino No Doubt, 4-kratni dobitnik priznanja DJ Award za house didžeja, dobitnik in 8-kratni nominiranec za najboljšega ameriškega didžeja na Dance Music Award ... Newyorški klubski kralj dominikanskih korenin, avtor hitov Lost, Another chance, Turn on the music, You can't change me, 2Gether in Do It Well, didžej, ustvarjalec radijske oddaje Release Yourself, vodja založb Stealth in Undr teh Radr, obraz MTV, nesojeni arhitekt in odličen breakedancer je eno najvplivnejših imen v klubski glasbi zadnjih treh desetletij, še posebno rade pa ga imajo dame, ki obožujejo na toplih vokalih in seksi basih stoječe plesne hite. V naši regiji je nazadnje nastopil kot eden od nosilcev festivala Defected Croatia, v Ljubljano pa se vrača z ekskluzivnim setom in svojo novo varovanko.


KRISTEN KNIGHT // Miami, ZDA
Ob boku ene največjih ikon house scene se bo prvič pri nas predstavila vroča didžejka, pevka, producentka, fashionistka, mojstrica živih nastopov in vrtenja na 4 gramofonih, ki navdušuje s filigranskim glasbenim izborom ter izjemno energijo, s katero razgibava plesišča od Miamija do Azije. Gospodična je poleti navdušila na priljubljenih warm up partyjih v Cafe Mambo Ibiza, vrtela z A-Trakom in R3habom, je pa tudi rezidenčna didžejka šova Swipe Date na MTV Latin America.


lokalna podpora
ANGEL ANX /
DJ DEY /
MATTHEW Z /


- - - - -

 

VSTOPNICE / TICKETS
early bird = RAZPRODANO!
trenutna cena = 15 eur
paket 5 vstopnic = 55 eur

 

VIP SEDIŠČA & REZERVACIJE MIZ // VIP & TABLE RESERVATIONS:
Rezervacija mize vključuje: 5 VIP vstopnic + boat po vaši izbiri (300€)
Število miz je omejeno
Info@echowaves.ge

INFO: info@echowaves.ge

AGE LIMIT / STAROSTNA OMEJITEV: 18+

fueled by COCKTA

EchoWaves Powered by EXIT je elektronski festival ob Črnem morju v Gruziji, ki z dogodkom House Classics premierno vstopa tudi na slovenska plesišča.

Zunanje povezave: angelanx.comwww.djdey.eusoundcloud.com/dj-matthew-zFB dogodekCirkusRoger SanchezKristen Knight

Vir: Cirkus klub, Napovednik.com

Video

Zemljevid