Tereza Kesovija: To sem jaz (To sam ja)

ODPOVED; Prireja: Mars Music d.o.o.

Razprodani koncert Tereze Kesovija, napovedan za torek, 6. novembra 2018, ob 20. uri je zaradi hujše bolezni dihal pri izvajalki prestavljen na poznejši datum, in sicer ponedeljek, 18. februar 2019, ob 20. uri. Prizorišče ostaja nespremenjeno – Gallusova dvorana Cankarjevega doma.
Kupljene vstopnice veljajo za novi termin in jih ni treba menjati.
Imetniki vstopnic, ki jim novi datum prireditve ne ustreza, lahko vstopnice do 20. 11. 2018 vrnejo na prodajno mesto, kjer so jih kupili (prek sistema Eventim na Eventimovo prodajno mesto, v Cankarjevem domu pa pri blagajni CD).
Hvala za razumevanje.


Tereza Kesovija bo s koncertom v Cankarjevem domu najlepše, kot je mogoče, praznovala svoja visoka jubileja: 60 let briljantne glasbene poti in njen osebni, 80. rojstni dan.

V večeru, poimenovanem To sam ja, nam bo Tereza predstavila najbolj značilne glasbene trenutke in pesmi iz njenega bogatega glasbenega opusa.

 

Tereza pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Občinstvo to vedno znova prepozna in tudi zato so ji oboževalci vdani že od prvega dne. Rade jo poslušajo tako starejše kot mlajše generacije. Njena vrhunska in neponovljiva interpretacija očara vsakega, ki posluša veliko umetnico. Tereza je preprosto pevka, ki ji verjamemo.

Poleg čudovitega glasu iz njenih izvedb pršijo čustva in nezaustavljiva energija. V njenih interpretacijah, ne glede na svetovni jezik, v katerem poje, čutimo radost in žalost, optimizem in neizmerno energijo. Prav zato je Tereza že polnih šestdeset let na prestolu glasbenega prizorišča.

 

 

 

 

 

Vir: Napovednik.com, Cankarjev dom

Zemljevid