Synaptic x Roman Flugel

  • Kaj: Techno, house, elektronika
  • Kdaj: petek, 14.12.2018 od 23.00 do 5.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Predprodaja (presale) 10 eur na vratih (regular) 14 eur

Najbolj konsistentni nemški producent zadnjih 20 let? Avtor najbolj brezmadežne diskografije? Rejverski kameleon z največ psevdonimi? Izberite sami, mi le najavljamo: 14.12. v 4ko prihaja Dr. Flügel!

Lahko bi začeli s klasičnim klubskim PR obratom, kako je Roman že pri šestih letih igral klavir in kot najstnik pral avte, da si je lahko kupil prve sinte (oboje true story), a postrezimo zgolj z aktualnimi dejstvi. Flügel je eden zelo redkih producentov in DJ-jev, ki ni le preživel vse trende v house odvodih temveč jih tudi soustvarja(l).

Že v 90-ih se je z izdajami na kultnih lejblih ala Playhouse, Ongaku in Klang znašel v posvečenem krogu imen kot so Villalobos, Losoul in Isolée. S filigranskim cepljenjem house, electro in IDM godbe se že več kot dvajset let smuka med nagajivimi hišnimi kliki, gumijastim technom in detroitskimi himnami, ki jih ustvarja pod nepregledno serijo psevdonimov: Alter Ego, Acid Jesus, Soylent Green...

Leta 2011 se je zaobljubil eni najbolj referenčnih nemških elektrončkarskih znamk Dial, kjer je izdal tri dolgometražce, lani pa je zložil še enega zadnjih Fabric miksov. Dobrih 20 let po prvi plati eklektik iz Darmstadta končno z nastopom v domači kleti.

- - - - -

arena:
Roman Flügel (Dial, Ongaku Musik, Klang Elektronik)
Ulix
Nitz

bar:
Splinterhouse
Byn
Utti

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja: 10€
Redna cena: 14€
Vstopnice v predprodaji so na voljo na:
Olaii.com / OMV bencinske črpalke / Trafika 3DVA

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Zunanje povezave: FB dogodekKlub K4 FB

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid