Đuro in prijatelji - prestavljeno

 

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je predstava Đuro & Prijatelji, ki je bila napovedana za petek, 16. novembra, ob 20.00 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani, zaradi bolezni v ansamblu prestavljena na nov termin, 19. februar 2019 ob 20.00.

Organizator se vam za nevšečnosti opravičuje, hkrati pa sporoča, da so že kupljene vstopnice veljavne za novi termin.

V primeru, da vam ta ne ustreza, jih lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnili vam bodo kupnino.

 

Branko Đurić – Đuro - Nedvomno največja zvezda v regiji, čigar predstavo Đurologija je videlo že preko 250.000 gledalcev, vam tokrat predstavlja kolege, ki se jim sam najbolj nasmeji in jih želi predstaviti tudi slovenski publiki .

Luka Bulić - Najiskrivejši hrvaški komičar, ki slovi po svojih osupljivo natančnih imitacijah regijskih zvezd, ki občinstvo vedno vedno spravijo v smeh do solz.

Admir Baltić - Po Đurovem mišljenju eden najbolj nadarjenih stand up komičarjev v Sloveniji. Njegovi predniki prihajajo iz Bosne, sam je odraščal v Fužinah, in to mu predstavlja neusahljiv vir komičnih pogledov na življenje in mednarodne razlike. Njegova opažanja z očmi fužinskega mladeniča so Đura tako navdušila, da ga želi imeti v svoji družbi tudi v Cankarjevem domu.

Tanja & Ribiči - Tanja se po dolgih letih ponovno vrača na glasbeno sceno; v Cankarjevem domu se bo premierno predstavila s svojim novim bandom Ribiči, sastavljenim iz vrhunskih slovenskih in hrvaških jazzerjev, vse skupaj pa bo zavila v odlomke iz svoje nove monokomedije Tako ti je mala moja, ki bo kmalu ugledala luč sveta.

Goran Karan - je eden največkrat nagrajenih pop pevcev in kantavtorjev v regiji. Poznan je po številnih hitih, vlogah v mjuzikalih in po svojem človekoljubnem udejstvovanju. Ima zavidanja vredno mednarodno kariero, osvojil je številne nagrade na domačih in tujih festivalih. Gostoval je po skoraj celem svetu, od Avstralije, Nove Zelandije, Kanade, Tahintija, Bahamov pa do Portugalske, Latvije, Švice, Nemčije ter Turčije.
 

Vir: Napovednik.com

Zemljevid