Preživetje za pare

PREŽIVETJE ZA PARE

Kaj: Osebnostna rast
Kdaj: 07.-09.DEC 2018
Kje: koča Breza, Janče - koča zgrajena iz naravnih materialov
Prireditelj: BLACK RAVEN WILDERNESS ACADEMY, DEREANI D.O.O.
Osebni vložek: EARLYBIRD (prvi 3 pari) 200 €/os, 400 €/par
                       REDNI 250 €/os, 500 €/par

Max 6 parov (12 udeležencev)

Kako preživetje, slepo vdanost in borbo v partnerskem odnosu spremenimo v užitek ter skupno ustvarjanje življenske zgodbe

KOMU IN ČEMU je intenzivni vikend namenjen?
Za razpihanje ognja dolgoletne partnerske zveze, za prizemljitev sveže zaljubljenih, za postavitev trdnih temeljev mladoporočencev, za samske, ki razmišljajo o resni zvezi, za mladostnike, ki želijo odkriti, kaj v resnici želijo in pričakujejo od nasprotnega spola.

PREŽIVETJE za pare - znanja in praksa za zdrav, ljubeč ter cvetoč partnerski in osebni odnos.

Vodijo: Miha Berčič, UD Mikrobiolog, Direktor Dereani d.o.o., Inštruktor preživetja v naravi
Za potrebe med in po delavnici sodelujemo s priznanimi mojstri praks NLP, psihoterapije,
coachinga, ...
Glasbeni gost: Roman Gostiša, razvojni coach-mentor, mojster gongov, glasbenik

DATUM: 07.-09.DEC 2018
Zač petek 20:00
Kon nedelja 16:00

Obvezna prijava na: info@blackravensolutions.com (zadeva: preživetje za pare)
Več informacij: 070849458 (Miha)
Rok plačila najkasneje 3 dni pred začetkom delavnice. V primeru odpovedi si oseba/par izbere naslednji primerni datum. Delavnica se izvede, če so prijavljeni vsaj 3-je pari. V primeru odpovedi organizatorja, se vrne celotni vložek.

 

Program:

Specialen program preživetja za pare. Maksimalno udeležba 6 parov. Lokacija: koča Breza, Janče, Besnica. Čudovita lokacija v kostanjevo-smrekovem gozdiču, v koči iz popolnoma naravnih materialov, kjer čutiš toplino rok, ki so jo gradile. Vikend paket s spanjem in hrano ter intenzivnemu delu na sebi in fine tuningu/tweekanju/generalnemu servisu/hackanju partnerskega odnosa. Za obisk se morata odločiti in strinjati oba.
V kaj še vlagate: ekološki obroki (2x več, 2x kos, 2x zajtrk; malica in napitki neomejeno), kuharja/ico, najem koče, material za delavnice, stroške organizacije. Za pogumne in odločne!


1. Znanja Rdeče Šole: Osredotočanja na svoje telo in okolico - spoznaj in polno začuti svoje telo in njegovo okolico. Zavedaj se kaj, so tvoji občutki, čustva, misli, energije in kaj prihaja od zunaj. Z enim stavkom: TO je MOJE, TO je TVOJE.

2. Tečaj masaže obraza - vzpostavitev dotika in sproščanje drug drugega, skrb za partnerja. Sproščujoč in zdravilen način vzpostavljanja globoke in ljubeče povezave med partnerjema.

3. Komunikacija : moški princip : ženski princip. Moški potrebujemo prostor, ženske čas. Kako se to odraža pri komunikaciji med spoloma, kje so pasti, zakaj pride do "komunikacijskih karambolov" in kako jih saniramo izveste tekom tega modula.

4. Jeziki ljubezni: odkrij in ozavesti svoj in partnerjev jezik ljubezni. Naučite se pokazati, kako ljubita drug drugega.

5. Manifest odnosa: kaj pricakujeva v odnosu do sebe, partnerja in od skupnega odnosa Proces tekom katerega zavestno postavita zdrave in trdne temelje vajinega odnosa.

6. Družinski vzorci : kaj smo v partnerski odnos prinesli iz primarne družine, kako to nanj vpliva ter kako vzorce ozavestimo in spremenimo.

7. Skupno delo: zakaj je pomembno skupaj opraviti redno čiščenje stanovanja.

8. Najino gnezdo: ureditev skupnega doma, da bo strasten, udoben ter funkcionalen za oba.

9. Plusi in minusi : spisek všečnih in motečih osebnih in partnerjevih lastnosti - odkriješ kje si močan(a) in kje se lahko razviješ.

10. Kaj smo in kako se obnašamo : si neumen ali se samo včasih neumno obnašaš? Pasti in posledice etiketiranja ter pravilno izražanje nezadovoljstva do našega partnerja..

11. Modul opravičevanja: kako se iskreno opravičimo in kaj s tem pridobimo. Po Adler coachingu.

12. Izražanje (z vzgojo potlačenih) čustev : fantje smo močni in lahko izrazimo jezo, ne smemo pokazati žalosti in strahu. Punce lahko jokamo, ne smemo pa izraziti jeze. In ostala paleta čustev. Odkrimo jih, pregledamo celoten spekter in čez nežno vodeni proces izrazimo tista, ki jim jih ni bilo dovoljeno.

13. Pričakovanja: predvsem tista neizrečena lahko zastrupljajo ali zagrenijo vsakdan našega partnerskega odnosa: ozavescanje, komuniciranja in izražanje ter kako sprejmemo pričakovanja naše druge polovice.

14. Neobrambno in neagresivno komuniciranje : kako na nežen a hkrati močan ter zdrav(ilen) način vzpostavimo in ohranjamo osebne meje in zakaj so meje pomembne.

Prijave in info:
info@blackravensolutions.com - 070849458
Dereani d.o.o. ARR 2018

Vikend ni čudežna paličica, ki bo odpravila vse težave. Časa imamo za osvetljitev tenzij, s pridobljenimi orodji pa vsakodnevno delate na spremembah. V kolikor je potreba po nadaljni strokovni pomoči, vam svetujemo obisk specialistov (ki smo jih sami preverili) s področji coachinga, osebne prihoterapije, partnerske psihoterapije, NLP, ...

Zunanje povezave: Black Raven Solutions

Vir: Black Raven Solutions - Wilderness Academy, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Black Raven Solutions - Wilderness Academy:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid