Dance Alchemy & Brunch

Najboljši način za kakovostno preživljanje nedeljskega dopoldneva!

Nekateri gredo na nedeljo v cerkev, naš tempelj pa bo telo in plesni studio, kjer bomo častili energijo skozi ples in svobodno neverbalno izražanje ob dobri glasbi in pristni medčloveški komunikaciji.

Dance Alchemy & Brunch je prvi v seriji nedeljskih plesnih druženj, ki ga soustvarjamo vsi, ki bomo prisotni. Gre za druženje ljudi, ki radi plešejo ob polni zavesti (brez alkohola in drog) v družbi istomislečih ljudi. Namenjem je vsem, ki bi radi sprostili in dobili energijo tudi izven običajnega plesnega konteksta klubov, treningov, delavnic ali domače dnevne sobe. Zavetje bo ponudil tudi tistim, ki svoj gibalni izraz iščejo v mirovanju.

Mogoče je kdo od vas bil na FičoDromih pred leti v Kinu Šiška, na kakšnem Ecstatic dance eventu ali jamu Kontaktne improvizacije … Dance Alchemy & Brunch je vse to in še več.

Ob 11:00 vas bo na zabaven and "uplifting" način ogrel Goran Bogdanovski z enostavnimi igrami, mešanico Tai-Chija in Qi gonga in kakšnim orodjem za improvizacijo.

... Sledi odprto plesišče ob plesni glasbi brez žanra (DJ Goran) iz vseh koncev sveta, ki vas bo popeljala na transformativno popotovanje …

...in na na koncu popotovanja vas bo prizemljil Lucas Rubenich L. Nascimento z svojo zdravilno glasbo v živo.

Sledi druženje ob brunchu, kjer nas bo z okusi razvajal Klemen Košir. Druženje zaključimo ob 14:00 tako da je pred nami še dobra nedelja:)

Dance Alchemy je plesišče, odprto za vse, neglede na plesno predznanje ter starost (dobrodošli tudi naši otroci) in kreativni prostor za svobodno izmenjavo med različnimi plesnimi ekspresijami.

Prispevek: 20 EUR, otroci brezplačno
Lokacija: Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana; Gibalni institut Vija Vaja
Obvezna prijava (da vemo koliko hrane pripraviti) na: bogdanovski7@gmail.com

 

KRATKI VTISI IZ PREJŠNEGA EVENTA: 

Dogodek vsebuje točno te stvari, ki me polnijo - gibanje, žmohtno glasbo, lepe ljudi, zvedavo otročad in na koncu sproščen klepet ob preprosti, a dobri papi. čisto in iskreno gibanje je dance alchemy, brez kakršnegakoli balasta. krasen družinsko prijateljski izlet enkrat na mesec :

Klemen Košir

 
Ples je bil posebno doživetje, najbolj mi je bilo všeč, da smo začeli z vajami in dihanjem, kajti ta ritem sem potem prenesla v prosti ples in izkusila povsem nove dimenzije. Dinamika skupine je bila odlična, sproščeno in nadvse pozitivno vzdušje. Pridemo še!

Nina Medved


Super! Po dogodku pa sem dognal, da me je navdušilo ravno to, da so bili poleg otroci - zaradi njih nisem čutil meja, ki jih ponavadi dojemam v družbah, sestavljenih le iz odraslih ljudi. Tudi hrana mi je bila všeč! Četudi... kdaj pa mi ni :-)

Matevž Markovič

 
Meni je bilo dance brunch srečanje super, tako plemensko srečanje brez small talka, vsak član družine je bil sprejet, si lahko vzel nekaj zase, bil na svoj način prepleten z drugimi. Hvala, pridemo še. 

Katarina Ogrin

 
Prav to sem potrebovala: druženje v nedeljo dopoldne v miganju, dobro ogrevanje, da kdo skrbi (ne jaz :- za raznoliko super glasbo in njami hrano po tem. In tako se lahko prepustim. Spustim. Pustim, da stvari stečejo, se raztopijo odznojijo in odtečejo. Hvala vsem!

Irena Šimnovec

Vir: Fičo Balet, Napovednik.com

Zemljevid