Neale Donald Walsch v živo!

Neale Donald Walsch je poseben glasnik Nebes. Njegova trnova pot, ki se je spremenila v izjemno zgodbo je impresionirala ves svet. Bil je zlomljen. Bil je na tleh. Bil je...brezdomec. In nekega dne je zanj spregovoril On. Bog. V času največjega trpljenja mu je nevidna sila prinesla številna sporočila. Zapisal jih je. Cesta ni več objemala njegovega vsakdana. Nastale so knjige "Pogovori z Bogom", ki so postale svetovne uspešnice. Človeštvu je vrnil upanje, da ni samo. In da je Bog vedno tukaj. Tisti, ki posluša, ljubi in pomaga. 


Gostila ga je Oprah, gostil ga je Larry King in številna velika imena so ga oklicala za največjega duhovnega učitelja vseh časov.

IN SEDAJ PRIHAJA V SLOVENIJO, DA BI GA VIDELI IN ZAČUTILI V ŽIVO!

Neale Donald Walsch je avtor 29-tih knjižnih uspešnic, ki so bile prevedene v 37 jezikov. 

Neale Donald Walsch. Inspiracija in upanje za vse, ki iščejo svojo pot. Pomagal je na milijone ljudem. Prenesel jim je ganljiva sporočila Boga. In sedaj je tukaj, da svoje besede modrosti prinese tudi Sloveniji. Predstavljamo vam seminar, ki bo mogočno vplival na vaše leto 2019. V prvem mesecu leta, ki daje nove možnosti, bo Neale dosegel vaše srce in vam pomagal do samo-realizacijskega procesa.Neale bo z vami delil mogočen proces, ki ga uporablja tudi sam in ki pomaga, da se boste premaknili od preizkušenj do cvetenja življenja. Zdravje, odnosi, sporočila Boga za popolno obilje v vseh mogočih oblikah.


 

DRUŽENJE Z NEALOM DONALDOM WALSCHEM...

- si želite vedeti, da resnično niste sami?
- si želite sporočila Boga, ki vas bodo navdihnila in izpopolnila?
- si želite odsotnost občutkov močne krivde, težkega sramu ali omejujoče tesnobe?
- si želite odsotnost obrambe oz branjenja v odnosih?
- želite potrditev, da ste veliko več kot morda v tem trenutku mislite, da ste?
- Neale vam bo zaupal, kako se je sam pobral iz dna brezna nezaposlenosti in obupa do uspešnega pisatelja in srečnega človeka
- s pomočjo Neala Donalda Walscha izboljšajte področje zdravja, denarja, odnosov in še in še
- zagotovljeno bo tudi simultano prevajanje za angleško negovoreče udeležence: jezik prevoda: slovenščina (doplačilo za prevod 10 eur)


 

ZAKAJ OBISKATI TA IZJEMNI DOGODEK?

  • ZADNJA EVROPSKA POTOVANJA

Neale je že napovedal, da počasi zaključuje s potovanji po Evropi. Ujemite neponovljivo priložnost začutiti tega avtorja v živo.

  • ENERGIJA BREZ PRIMERE

Ne samo, da se vas dotaknejo besede modrosti. Na seminarju z Nealom se v vas zgodijo tudi energijski premiki o katerih so poročali mnogi.

  • RAZKRIT PROCES

Kako je Nealu uspelo priti od brezdomca do tako spoštovanega in uspešnega pisatelja? Kakšen je ta samorealizacijski proces, ki ga Neale uporablja vsak dan? Na seminarju si ga skrbno zapišite!

  • DVO-DNEVNA DUHOVNA PREOBRAZBA

Za vas smo pripravili seminar, ki je povsem drugačen. Prelep ambient, ki bo ustvaril posebno vzdušje, darila, ganljiva sporočila, glasba in še in še. Ta vikend naj hiteč svet 


ZVEZDANA MLAKAR – PRIZNANA TV VODITELJICA IN IGRALKA JE O NEALU DONALDU WALSCHU ZAPISALA:
 
Neal je bil izgubljen, zgodilo se mu je vse hudo, kar se človeku lahko zgodi, pristal je na ulici, spal in živel je na njej in se spraševal temeljna vprašanja, ki se jih ljudje vseh časov, tudi danes, sprašujemo. To so vprašanja o življenju in ljubezni, o cilju in namenu, o ljudeh in razmerjih, o dobrem in zlem, o krivdi in grehu, o odpuščanju in odrešitvi, o ozki stezi k Bogu in široki cesti v pekel. Tam nekje, v tistih časih, se mu je napisala ta knjiga in Neal je skozi trpljenje postal nekakšen sel, glasnik Boga. Ne tistega iz cerkvene institucije, temveč Boga, ki je v vsakem izmed, Boga, ki je del nas in katerega del smo mi.
 
Neal Donald Walsch ni del popularne duhovnosti, ki je danes moderna. Brati in poslušati Neala je, kljub njegovi neskončni ljubezni in toplini, ki jo izžareva, kljub preprostim stavkom in besednim zvezam s katerimi se želi približati našim hitečim in prestrašenim življenjskim zgodbam, zahtevno in odgovorno dejanje. Je eden izmed tistih, ki to kar govorijo, tudi živijo.
To me je pri Nealu najbolj pritegnilo. Avtentičnost in iskrenost.
 
Ko sem mu pisala pismo, s katerim sem ga povabila v svojo oddajo, sem v njem napisala stavke za katere šele danes vem, da so v skladu z njegovim učenjem, učenjem Boga. Da strastno in predano in z vso ljubeznijo delam, kar delam in, da si želim deliti njegove modrosti s svojim narodom, opisovala sem mu lepote Slovenije, naše lepe lastnosti... Slišal me je in mi odgovoril pritrdilno. Jokala sem od sreče in se potopila v njegova dela, raziskovala, preverjala... Od tako velike ljubezni do človeka, od navdušenja nad življenjem, od miru in topline, ki veje iz njegovih knjig, mi drugega tudi ni preostalo. Ko sem ga srečala v živo, mi je podal svojo krhko belo dlan, se sklonil k meni in mi rekel: "Ja, Swuezdana, (s smešnim ameriškim naglasom), slišim te, vidim te.", sem čutila, da sem končno prišla domov. K sebi, vase. Izžareva mir, ki si ga želim. Verjetno si miru, spoznanja in ljubezni, slej ko prej, zaželimo vsi.
 
Poznam dolgo pot, ki sem jo prehodila do trenutka, ko sem sedela z Nealom Donalodom Walschem v hotelskem preddverju in snemala oddajo z njim. Prešinilo me je, da sem do takrat pravzaprav živela v megli, da sploh nisem živela. To sem mu tudi povedala in milo se je nasmehnil: "Oh, poznam ta občutek, vem kako je to," je rekel". Kot bi se zbudil iz dolgega spanca!"
Večino intervjuja sem jokala. Od miline, milosti, ker sedim in se pogovarjam s človekom, ki zares živi resnico o tem, da vsak od nas potrebuje globok pogled v oči drugega človeka, ko se duši spogledata. Neal je našel Boga v človeku, v vsakem izmed nas in največje modrosti sveta, najbolj neverjetne in mistične, so del vsakega izmed nas. Le iz globokega spanca se je treba zbuditi. 
 
Kako sta prišla na idejo, da naredita še korak naprej in povabita Neala Donalda Walscha osebno v Slovenijo, Cristy in Mihael Žmahar,  ju nisem vprašala. Več kot očitno nas je kar nekaj zavibriralo v tej želji in čudeži se dogajajo. Cristy in Mihael sta tako ali tako mojstra meditacije, globokih vpogledov in čiste vere v življenje. Nobeno naključje torej ni, da k nam 19. januarja 2019 prihaja Neal Donald Walsch v njuni organizaciji. Ko sta mi sporočila veselo novico, je tudi njiju preplavljala ganjenost. Mogočen in svečan je trenutek, ko se naša mala želja spreminja v realnost. Je živ dokaz, da naš svet izstopa iz ustaljenih majhnih poti, ki smo si jih sami zapisali in izmislili. Prepričanje, da smo Slovenci majhen narod, nepomembni in nevredni velikih dogodkov in ljudi, pada in se drobi na vseh nivojih. 
 
Če se te je pisanje dotaknilo, tudi samo na nivoju vibracije, če začutiš mravljince po telesu, če se ti naredi toplo v srcu, ko to bereš, je čas za Neala Donalda Walscha! In zate!"
 
Čas je ... za vse nas. Neale Donald Walsch namreč prihaja 19. -20.1.2019 v Slovenijo. Z globokimi sporočili prebujanja. Na svoji spletni strani je že napovedal, da bo počasi zaključil s turnejami po Evropi. Zato je to neprecenjiva priložnost... čutiti. Spremeniti ... vse.
 


 

POTEK DVO-DNEVNEGA SEMINARJA


PETEK 18.1.2019

18:00-20:00 VIP sprejem v Duhovnem ateljeju Potovanje duše: imetiki VIP dostopa boste najprej izbrali svojo knjigo od Neala, nato pa z njim v našem ateljeju pokramljali, se slikali in dobili svoj podpis v knjigo. Na voljo bo tudi catering za vaše brbončice. PROSIMO, DA NA VIP SPREJEM PRIDETE VSAJ POL URE PREJ S SVOJO VIP VSTOPNICO; NASLOV ATELJEJA, KJER SE BO IZVAJAL VIP SPREJEM JE: DUHOVNI ATELJE POTOVANJE DUŠE, TACENSKA 26, 1210 LJUBLJANA ŠENTVID


 

SOBOTA 19.1.2019

10:00 -10:30 OTVORITEV DOGODKA: Otvoritev presenečenja z ganljivim sporočilom in uvodno predavanje Cristy in Mihaela Žmaharja, ki gostita dogodek z Nealom Donaldom Walschem
10:30 - 12:00 NEALE DONALD WALSCH
12:00 - 14:00 Kosilo v lastni izvedbi (za vas bo odprta restavracija Paviljon (Kaval group), ki je pred dvorano, dobili boste tudi kupončke s popusti)
14:00 - 15:45 NEALE DONALD WALSCH
15:45 - 16:15 Odmor 
16:15 - 17:30 NEALE DONALD WALSCH - vprašanja občinstva
17:30 - 18:00 Nastop skupine MJAV in zaključek večera


 

NEDELJA 20.1.2019
 
10:00 - 12:00 NEALE DONALD WALSCH
12:00 - 14:00 Kosilo v lastni izvedbi (za vas bo odprta restavracija Paviljon (Kaval group), ki je pred dvorano, dobili boste tudi kupončke s popusti)
14:00 - 15:45 NEALE DONALD WALSCH
15:45 - 16:15 Odmor 
16:15 - 17:30 NEALE DONALD WALSCH - vprašanja občinstva in veliki zaključek vikenda
17:30 - Zaključek vikenda s strani Cristy in Mihaela s posebnim presenečenjem


 

PODROBNOSTI

LOKACIJA DOGODKA: Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana, MARMORNA DVORANA

PRISPEVEK NAVADNE VSTOPNICE : 222 eur v predprodaji (do 15.11.), redna cena 266 eur, doplačilo za simultano prevajanje je 10 eur

PRISPEVEK VIP VSTOPNICE : 333 eur: vključuje knjigo od Neala po izbiri, podpis v knjigo in slikanje z Nealom v duhovnem ateljeju Potovanje duše, kjer bo VIP sprejem -(knjigo boste z vstopnico prevzeli na VIP stojnici v ateljeju), SEDEŽE V PRVIH VRSTAH, catering, doplačilo za simultano prevajanje na samem seminarju pa je 10 eur

PRISPEVEK OBEH VSTOPNIC VKLJUČUJE DARILNO VREČKO S PISALOM IN OSTALIMI PRIPOMOČKI ZA ZAPISOVANJE VSEH MOGOČNIH SPOROČIL SEMINARJA IN VODO. 

DOBRODELNA NOTA DOGODKA: Na samem dogodku boste lahko podprli angelska bitja v kožuhih. Za vse tiste, ki nimajo človeškega glasu a povedo toliko. Da, podarite jim svoj objem in nove priložnost z nakupom izdelkov društva Animal Angels, ki skrbi za brezdomne in zlorabljene živali. Hvala

Vir: Potovanje duše, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Duhovni atelje Potovanje duše Cristy Žmahar, Neale Donald Walsch

Naročite se na email listo prireditelja Potovanje duše:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid