DMP - Društvo mrtvih pesnikov - premierni koncert Astronavt

21.11. ob 20h DMP - Društvo mrtvih pesnikov, glasbena zasedba iz Novega mesta, premierno v živo predstavlja svoj 8. studijski album Astronavt.

DMP - Društvo mrtvih pesnikov, glasbena zasedba iz Novega mesta, 21. novembra ob 20:00 CET, v SiTi teatru v Ljubljani (SI, Evropa, Zemlja, Rimska cesta) premierno v živo predstavlja svoj 8. studijski album Astronavt. Vabljeni!

Astronavt, ki uradno izide 7. novembra 2018, je konceptualen album, ki raziskuje minljivost življenja na zemlji ter izgubljenost človeka v vesolju. "Smo res sami v vesolju ali je še kdo tam zunaj?" se sprašujejo DMP in preroško napovedujejo pohod človeka v neskončnost medzvezdja. Vsak se kdaj počuti kot astronavt, izgubljen v svojem, lastnem vesolju. Kajne?

Na albumu najdemo dve skladbi, ki sta že radijski uspešnici - Tinta in pero in Čip, ter Padalo za strah in naslovno Astronavt, ki bosta kot singla s pripadajočima videospotoma izšla v oktobru in novembru. Na koncertu pa bodo Društvo mrtvih pesnikov predstavili tudi nove skladbe in potencialne uspešnice z novega albuma Od zibelke do groba, Srce, Begunca idr.

Obiskovalci bodo doživeli celostno koncertno izkušnjo DMP, saj bodo ob predstavitvi skladb z novega albuma lahko uživali ob skladbah iz bogate zakladnice: Ti si vse, Nebo nad Berlinom, Komu zvoni, 25 in drugih.

DMP svoje skladbe najraje izvajajo v živo, njihov glasbeni izraz pa je z novim albumom postal še bolj iskren in neposreden. Krmarijo med dinamičnimi ritmi, akustičnimi napevi in prepoznavnimi intimnimi skladbami, ki so zaščitni znak skupine.

 

YT profil >> DMPofficialslovenia

FB stran >> DMPDrustvomrtvihpesnikov/

TW profil >> DMPbandSlovenia

IG profil >> drustvomrtvihpesnikov/

Spletno mesto >>

DMP - Tinta in Pero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zunanje povezave: www.youtube.com/user/dmpofficialsloveniawww.youtube.com/user/www.facebook.com/dmpdrustvomrtvihpesnikov/www.facebook.com/twitter.com/dmpbandsloveniatwitter.com/www.instagram.com/drustvomrtvihpesnikov/www.instagram.com/www.dmp.si/www.dmp.si

Vir: SiTi Teater BTC, Napovednik.com

Zemljevid