Distoržn: Vigilance, Morost, Smrt

KRDM v sodelovanju z nami predstavlja novo serijo metal večerov:

DISTORŽN

Prvi paket bo v Kranj prinesel okultni veter, bližje hudiču nas bodo namreč povedli postojnski occult heviči VIGILANCE, za ogrevanje pa bodo poskrbeli death metalci spiritualne narave SMRT iz Prekmurja, vmes pa bodo "zamorili" MOROST.

VIGILANCE
Speed/Heavy, Postojna
VIGILANCE iz Postojne igrajo heavy/speed metal, ki zelo spominja na stare zvoke N.W.O.B.H.M. vala in bende kot so Angel Witch, Satan, prvi Maideni itd. Skupina zrači z ekstremno avro starega metala, tematsko ostrino pa jim zagotavlja kvalitetna doza okultizma in temačnosti. Speed metal hell!


MOROST
Death/goove metal, Ljubljana
MOROST je Ljubljanska tehnična zasedba, ki komponira v extremnem metalu. Njim značilni močvirski groove se prepleta z doom, black atmosfero, nenavadnimi harmonijami, ter se vedno znova vrača v death napad. Prvenec Solace in Solitude je požel slavo v svetovnem virtualnem okolju, ter je dobro sprejet med poznavalci. Na njihovih koncertih pa ste lahko priča tudi izdelkom, ki nastajajo in bodo izdani na prihajajoči dolgometražni zgoščenki.

SMRT
Spiritual death metal, Turnišče
SMRT je štiri-članska Spiritual death metal skupina iz prekmurja katera je predkratkim izdala demo "The Will To Power" in prvi Live album "SMRT - Live at Breka". Smrt nima začetka. Smrt nima konca. Smrt je vseskozi prisotna in vsi vemo kako bomo končali - s smrtjo.


Vir: TrainstationSquat, Napovednik.com

Zemljevid