-50% Preživetje za pare -50%

PREŽIVETJE ZA PARE

Ekskluzivna cena -50%

Kaj: Osebnostna rast
Kdaj: petek, 19.10.2018 ob 20:00
Kje: koča v divjini,
Prireditelj: BLACK RAVEN WILDERNESS ACADEMY, DEREANI D.O.O.
Ekskluzivna cena: 100 €/os z DDV (-50%)

Max 6 parov (12 udeležencev)

Kako preživetje, slepo vdanost in borbo v partnerskem odnosu spremenimo v užitek ter skupno ustvarjanje življenske zgodbe

KOMU IN ČEMU je intenzivni vikend namenjen?
Za razpihanje ognja dolgoletne partnerske zveze, za prizemljitev sveže zaljubljenih, za postavitev trdnih temeljev mladoporočencev, za samske, ki razmišljajo o resni zvezi, za mladostnike, ki želijo odkriti, kaj v resnici želijo in pričakujejo od nasprotnega spola.

PREŽIVETJE za pare - znanja in praksa za zdrav, ljubeč ter cvetoč partnerski in osebni odnos

DATUM: 19.-21.OKT 2018
Zač petek 20:00
Kon nedelja 16:00

Ekskluzivna cena: 100 €/osebo z DDV (-50%)

Obvezna prijava na: info@blackravensolutions.com (zadeva: preživetje za pare)
Več informacij: 070849458

 

Program:

Specialen program preživetja za pare. Maksimalno udeležba 6 parov. Lokacija: koča - javljena ob prijavi. Vikend paket s spanjem in hrano ter intenzivnemu delu na sebi in fine tuningu/tweekanju/generalnemu servisu/hackanju partnerskega odnosa. Za obisk se morata odločiti in strinjati oba. Ekskluzivna cena 100 eur po osebi, zajema ekološko hrano, kuharja, najem koče, material za delavnice, stroške organizacije, prevoz. Samo za pogumne in odločne!

PREŽIVETJE za pare - znanja in praksa za zdrav, ljubeč ter cvetoč partnerski in osebni odnos
1.Znanja Rdeče Šole: Osredotočanja na svoje telo in okolico - spoznaj in polno začuti svoje telo in njegovo okolico. Zavedaj se kaj, so tvoji občutki, čustva, misli, energije in kaj prihaja od zunaj. Z enim stavkom: TO je MOJE, TO je TVOJE.

2.Tečaj masaže obraza - vzpostavitev dotika in sproščanje drug drugega, skrb za partnerja. Sproščujoč in zdravilen način vzpostavljanja globoke in ljubeče povezave med partnerjema.

3.Komunikacija : moški princip : ženski princip. Moški potrebujemo prostor, ženske čas. Kako se to odraža pri komunikaciji med spoloma, kje so pasti, zakaj pride do "komunikacijskih karambolov" in kako jih saniramo izveste tekom tega modula.

4.Jeziki ljubezni: odkrij in ozavesti svoj in partnerjev jezik ljubezni. Naučite se pokazati, kako ljubita drug drugega.

5.Manifest odnosa: kaj pricakujeva v odnosu do sebe, partnerja in od skupnega odnosa Proces tekom katerega zavestno postavita zdrave in trdne temelje vajinega odnosa.

6.Družinski vzorci : kaj smo v partnerski odnos prinesli iz primarne družine, kako to nanj vpliva ter kako vzorce ozavestimo in spremenimo.

7.Skupno delo: zakaj je pomembno skupaj opraviti redno čiščenje stanovanja.

8.Najino gnezdo: ureditev skupnega doma, da bo strasten, udoben ter funkcionalen za oba.

9.Plusi in minusi : spisek všečnih in motečih osebnih in partnerjevih lastnosti - odkriješ kje si močan(a) in kje se lahko razviješ.

10.Kaj smo in kako se obnašamo : si neumen ali se samo včasih neumno obnašaš? Pasti in posledice etiketiranja ter pravilno izražanje nezadovoljstva do našega partnerja..

11.Modul opravičevanja: kako se iskreno opravičimo in kaj s tem pridobimo. Po Adler coachingu.

12.Izražanje (z vzgojo potlačenih) čustev : fantje smo močni in lahko izrazimo jezo, ne smemo pokazati žalosti in strahu. Punce lahko jokamo, ne smemo pa izraziti jeze. In ostala paleta čustev. Odkrimo jih, pregledamo celoten spekter in čez nežno vodeni proces izrazimo tista, ki jim jih ni bilo dovoljeno.

13.Pričakovanja: predvsem tista neizrečena lahko zastrupljajo ali zagrenijo vsakdan našega partnerskega odnosa: ozavescanje, komuniciranja in izražanje ter kako sprejmemo pričakovanja naše druge polovice.

14.Neobrambno in neagresivno komuniciranje : kako na nežen a hkrati močan ter zdrav(ilen) način vzpostavimo in ohranjamo osebne meje in zakaj so meje pomembne.

Prijave in info:
info@blackravensolutions.com -  070849458
Dereani d.o.o. ARR 2018

Zunanje povezave: Black Raven Solutions

Vir: Black Raven Solutions - Wilderness Academy, Napovednik.com

Zemljevid