Popjazziada // Vokalni show

Popjazziada je a cappella festival, ki v prestolnico prinaša kulturo a cappella glasbe in spodbuja njen razvoj. V svoji 12. izvedbi bo zaživela v novi obliki – revijalnemu koncertu a cappella skupin dodajamo še tri večere. Popjazziada bo večja, boljša, glasnejša in močnejša!

Popjazziada je edini tovrstni festival v Sloveniji – na 4 lokacijah s 4 dogodki povezuje 4 dimenzije a cappelle - izpiljene vokale, udaren ritem, vrhunski odrski nastop ter spektakularne efekte.

POPJAZZIADA – Vokalni show, Katedrala Kino Šiška, 19.30

Vrhunec festivala se bo zgodil v nedeljo, 14. oktobra, ko bodo na odru Katedrale v Kinu Šiška najboljše in najaktivnejše vokalne skupine predstavile nove pristope k popularni vokalni glasbi. Vsaka izmed nastopajočih vokalnih skupin na svojstven način premika meje mogočega v a cappelli in išče nove načine prenašanja melodij in ritmov znanih in manj znanih skladb v svet brez inštrumentov, kjer je človeški glas edino, kar velja. Letos se bo številnim vrhunskim slovenskim skupinam pridružila skupina Skety iz Prage na Češkem, njihov beatboxer Petr Wajsar – DeveLooper pa bo na koncertu navdušil tudi sam, z glasbo in efekti, ki jih ustvarja le s svojim glasom in looperjem.

Nastopajo: Jazzva, A-kamela, Bee Geesus, (pd)4, Acoustricks, Skety (CZ), DeveLooper (CZ) + zmagovalec tekmovanja Beatbox Slovenia

Povezovalec: Sašo Stare

Čaka nas a cappella večer novih razsežnosti, ki ga ne smete zamuditi!

Festivalska vstopnica: predprodaja 30€

Zunanje povezave: Facebook event

Vir: Kulturno društvo Jazzva, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Kulturno društvo Jazzva:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid