Brezplačno predavanje: Personalizirana kozmetika

Na željo slušateljic Naravni kotiček tudi v Mariboru!

Brezplačno predavanje o naravni kozmetiki in personaliziranih izdelkih, medsebojno spoznavanje in klepet ob čaju in kavici.

Vedno več ljudi ima težave z zdravjem in kožo in vedno več nas išče naravne rešitve za naše težave. In ker je vsak izmed nas drugačen in edinstven, je pomembno tudi, da je kozmetični izdelek personaliziran. Kozmetiko, ki je narejena na podlagi določanja tipa kože, že kar nekaj let nadomešča kozmetika, ki je prilagojena trenutnemu stanju kože, torej individualno prilagojena kozmetika.

Predavanje je namenjeno vsem, ki vas zanima domače izdelovanje naravne kozmetike (za osebno rabo ali prodajo) in bi želeli pridobiti znanje na izobraževanjih. Predavanje je uvod v sezono delavnic, ki jih bom v sodelovanju s super ekipo Infinity Fusion v Mariboru izvajala skozi celotno šolsko leto in je namenjeno temu, da se spoznamo, poklepetamo in skupaj popijemo čaj ali kavico   Povedale mi boste s kakšnimi (kožnimi) težavami se soočate in podale predloge za tematike delavnic, ki jih bomo pripravili za vas.

Udeležba na predavanju ne pomeni, da se zavezujete k temu, da se boste delavnic udeležili, je pa predavanje v osnovi namenjeno tistim, ki bi se želele izobraževati na naših delavnicah in seminarjih. Kljub temu pa bomo govorili o aktualnih tematikah na področju naravne kozmetike, zato bo predavanje zagotovo zanimivo za vse 

 

O čem bomo govorile?

  • zakaj je naravna kozmetika dobra odločitev,
  • kako se naravna kozmetika razlikuje od konvencionalne,
  • kaj v resnici stoji za pojmi naravno, bio, eko, organsko (kozmetična zakonodaja),
  • kakšne so pasti naravne kozmetike,
  • zakaj kozmetični izdelki, narejeni na podlagi določenega tipa kože, ne delujejo,
  • zakaj je personalizirana kozmetika tako pomembna,
  • kako si lahko izdelamo individualno prilagojeno kozmetiko,
  • kaj vse si lahko doma naredimo sami in kakšni so tovrstni izdelki v primerjavi s tistimi, ki jih kupimo,
  • katere vse tematike pokrivamo in kakšna znanja lahko pridobite na izobraževanjih v Naravnem Kotičku in Aroma Akademiji.

Predavanje bomo zaključile z vašimi vprašanji, klepetom in druženjem ob čaju in kavici.

PREDAVA: Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.

TERMIN: 25.9.2018 (od 17h do 19h)

LOKACIJA: Kardeljeva cesta 85, Maribor

CENA: BREZPLAČNO

PRIJAVE: Prijavnica in dodatne informacije so na spletni strani Naravnega Kotička.

Ker je predavanje omejeno na manjše število udeleženk, imajo pri prijavi prednost tiste, ki bi želele obiskovati naša izobraževanja. Priporočam ti, da si mesto rezerviraš čim prej, saj sem prepričana, da se bodo takoj zapolnila.

Se že veselim, da se spoznamo! :)

Zunanje povezave: Naravni Kotiček - FacebookURNIK DELAVNIC - Naravni Kotiček

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Naravni Kotiček:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid