Pobeg iz zaklenjene sobe + novo: igra Sensperience

  • Kaj: Družabna resničnostna igra za 2 - 5 igralcev
  • Kdaj: sobota, 15.9.2018 od 9.00 do 22.00
  • Kje: Enigmarium, Trdinova 8, Ljubljana
  • Prireditelj: Escape Room Enigmarium
  • Vstopnina: 60 EUR (Escape room, Unlock), 90 EUR Sensperience

Nova igra pobega: Sensperience – najgloblja igralna izkušnja, kar si jih lahko zamislite!

Escape Room Enigmarium® ponosno predstavlja igro Sensperience Hipokratova prisega. Ni escape room, ni teater, ni hiša strahov: je najgloblja, edinstvena, interaktivna igra, kar jih lahko odigrate v Evropi. 

Igra za dva do pet igralcev traja 90 minut, igrate s prevezo na očeh. A na to, da ne vidite, takoj pozabite, saj slišite zvoke, vonjate vonjave, dotikate se predmetov, se pogovarjate z dramskimi igralci, ki jih srečate v vaši igri. Gamemaster je vaš vodič, ki vam pomaga videti in se gibati v namišljenem svetu, v katerem se nahajate. Zagotovo boste občutili močne emocije in naval adrenalina – a v resnici vas nič ne bo ogrožalo. Sensperience® je brez dvoma najgloblja igralna izkušnja, kar jih lahko doživite.

Poleg igre Sensperience pa v najbolj priljubljenem Escape room centru Enigmarium v Ljubljani lahko odigrate eno od petih, najbolje ocenjenih sob pobega (Trip Advisor No.1). Priljubljene escape room igre: (m)Učilnica, (od)rešitev, Detektivska agencija, Kuhinja maestra Luigija in Atelje umetnika Francesca skrivajo zanke, uganke in skrivnosti. Napete zgodbe čakajo, da jih razrešite – in seveda pobegnete v eni uri!   

Bi raje pobegnili na svež zrak? V escape igri Unlock boste odkrivali skrivnosti Ljubljane, spoznavali neznano, se pustili prijetno presenetiti, se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in se predvsem – izvrstno zabavali!

Escape room Enigmarium najdete v centru Ljubljane na Trdinovi ulici 8. Obisk priporočamo skupinam od dva do pet oseb, idealno za družbo prijateljev, team building (hkrati lahko igra do 30 oseb!) ali družine. Čaka vas izvrstna zabava in nepozabno doživetje!

Rezervirajte vaš termin na  33 44 88.

Zunanje povezave: Escape Room Enigmarium LjubljanaIgra Sensperience

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Escape Room Enigmarium:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid