Stand up (Vipava) - Martina Ipša, Lucija Ćirović

V času trgatve je na vseh kmetijah veselo, največje praznovanje trgatve v Vipavski dolini pa že dobrega pol stoletja organizirajo v Vipavi. Vselej drugi konec tedna v septembru se na glavnem trgu in ulicah Vipave razlega veselje. Kulturne in zabavne prireditve, kmečka tržnica in pokušine vin tri dni zapored v Vipavo zvabijo na tisoče obiskovalcev. Letošnja trgatev se bo začela s stand up nastopom Martine Ipša in Lucije Ćirović.

 

MARTINA IPŠA
Po uspešnih predstavah Muca maca 2, XXL Bejbe, Mož iz Manče (muzikal POP TV) so sledile TV oddaje: stand up Brez dlake na jeziku, lastna satirična oddaja Bizarno Aktualno, oddaja Na zdravje, stand up kotiček v času svetovnega nogometnega prvenstva na RTV SLO, Stand up & more na Comedy Central in ne nazadnje tudi zmaga na finalni oddaji Piramide, kjer je s svojim šarmom, kritičnostjo in jezikavostjo prekosila Zmaga Jelinčiča, potrjuje, da je Martina Ipša ženska brez dlake na jeziku. Nastopa več kot 10 let, za seboj ima preko 1000 nastopov, nastopa v treh jezikih v različnih Evropskih in Balkanskih državah.

 

LUCIJA ĆIROVIĆ

Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi: "Recept za dober stand up. Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!"

Zunanje povezave: www.standupsi.com

Vir: Standupsi.com, Napovednik.com

Video

Zemljevid