Slepa ulca: Izginotje

  • Kaj: Strašljivo doživetje na prostem
  • Kdaj: sobota, 15.9.2018 od 16.00 do 22.00
  • Kje: LivadaLAB, Dolgi breg 56, Ljubljana
  • Prireditelj: Slepa ulca
  • Vstopnina: 5 eur otroški program, 10 eur odrasli program

Se še spomniš, ko si ležal_a v postelji in se pokril_a čez glavo, ker te je bilo strah, čeprav so ti govorili, da pošasti ni? Te še kdaj zmrazi zaradi neprijetnega občutka, da nekaj preži nate iz teme? Z nami odtavaj v labirint groze, kjer bo ključno, v katero smer zaviješ, levo ali desno, ker mogoče ne najdeš poti nazaj. V uteho ti bo le občasen plamen svetlobe, vendar se vsaka luč prej ali slej ugasne. Okoli tebe ostanejo zgolj sence, ki izginjajo v temo livade.

Si upaš? Čakamo te v labirintu temnih sil narave… Vendar pozor! Ostaneš lahko v Slepi ulci.

V času dnevne svetlobe od 16:00 do 19:00 bo potekal otroški program, ki bo primerno prilagojen. Osebam do 12. leta starosti priporočamo obisk otroškega programa. Ko pade mrak, pa se začne bolj srhljiv program za odrasle od 19:00 – 22:00.

Dogodek je sestavljen iz dveh delov. V prvem delu boste skozi različne naloge raziskovali Livado, v drugem delu pa se podali v pravi naravni labirint iz sončnic. Na dogodku bo urejen tudi prostor za druženje, kjer bo poskrbljeno za lokalno pridelano sezonsko hrano in pijačo.

V prostor bomo spuščali manjše skupine ljudi. Na vrsto lahko počakate v prostoru za druženje.

V primeru slabega vremena oz. v dneh s slabim vremenom prireditev odpade.

Pozivamo vas, da na dogodek prihajate z javnimi prevozi, kolesom ali peš, saj v bližini ni veliko parkirnih prostorov.

Dogodek pripravlja neformalna doživljajsko gledališka skupina Slepa Ulca v koprodukciji z Zavodom Bob in projektno skupino LivadaLab.

Lokacija dogodka Izginotje se nahaja na javni površini imenovani Livada, ki je na Dolgem bregu v Ljubljani, nasproti hišne številke Dolgi breg 56.

Zemljevid lokacije si lahko ogledate na spletni in FB strani Slepe ulce.

Vstopnice za dogodek IZGINOTJE so dosegljive le na licu mesta, med prireditvijo.

Vstopnica za OTROŠKI PROGRAM znaša 5 EUR.

Starši ali spremljevalci lahko za isto ceno spremljajo otroke ali pa jih počakajo v urejenem prostoru za druženje. Osebam do 12. leta starosti priporočamo ogled otroškega programa.

Vstopnice za ODRASLI PROGRAM znašajo 10 eur.

Vir: Slepa ulca, Napovednik.com

Zemljevid