Woop: Teden odprtih vrat

  • Kaj: Posebne ponudbe
  • Kdaj: ponedeljek, 20.8.2018 do nedelja, 26.8.2018
  • Kje: BTC City, Ljubljana
  • Prireditelj: Trampolin park WOOP!
  • Vstopnina: Spletna stran

V WOOP!u smo se odločili, da organiziramo prav poseben teden, teden odprtih vrat. V času od 20.08. do 26.08. vsem skakalcem podarjamo 30 minut brezplačne zabave v zraku. Razveselite sebe ali svoje otroke in se pripravite na nepozabno doživetje. Preizkusili boste lahko več kot 100 trampolinov, ogromno napihljivo blazino in gimnastično jamo s penami, zabili na koš, se zabavali v igralnem kotičku, preizkusili največji trampolin, ki meri kar 5x5 metrov in še in še …

Brezplačno lahko izkoristite 30 minut skakanja, priporočamo pa, da svoj termin podaljšate na 60 min, 90 min ali 120 min za še več zabave v zraku.

Za vse tiste, ki boste v park stopili prvič je potrebno še doplačilo za posebne skakalne nogavice za boljši oprijem (2,5 €) in pametno zapestnico (2,5 €) za dostop do garderobne omarice in parka. Nogavice in zapestnico obdržite in izkoristite ob naslednjem obisku.

Svojo žejo in lakoto boste lahko potešili v našem WOOP! BARU, kjer priporočamo domači ledeni čas s Trampolinkami (palačinke). Za dodaten spomin na park pa lahko obiščete naš WOOP! SHOP, kjer lahko izbirate med različnimi izdelki WOOP! kolekcije (obeski, majčke, puloverji, itd…)

 


WOOP! PODARJA…..

30 MINUT ZABAVE V ZRAKU

OBIŠČI NAS NA DNEVU ODRPTIH VRAT

OD PONEDELJKA 20.08.

DO NEDELJE 26.08.

IZKORISTI PRILOŽNOST IN SKAČI Z NAMI.

WOOP!WOOP!

Marko:

Še nisi bil v WOOPu? Podarimo ti 30 minut zabave v zraku. Pridi na dan odprtih vrat, vsak dan od 20. do 26.avgusta.

A veš, da imamo tukaj več kot 100 trampolinov? Preizkusi vse, podarimo ti 30 minut zabave v zraku. Pridi na dan odprtih vrat.

A veš da imamo tukaj največji trampolin 5x5 metrov? Preizkusi ga, podarimo ti 30 minut zabave na dnevu odprtih vrat od 20. do 26. avgusta.

A si že kdaj padel na največjo napihljivo blazino? Preizkusi jo, podarimo ti 30 minut zabave za dnevu odprtih vrat od 20. do 26. avgusta.

 


Hej. WOOP! ti podarja 30 minut zabave v zraku. Pridi na dan odprtih vratin in preizkusi več kot 100 trampolinov.

Hej. WOOP! ti podarja 30 minut zabave v zraku. Pridi na dan odprtih vrat in preizkusi največji 5x5 m trampolin

Hej. WOOP! ti podarja 30 minut zabave v zraku. Pridi na dan odprtih vrat in se vrži na največjo napihljivo blazino.

Vir: Napovednik.com, Trampolin park WOOP!

Zemljevid