Zlatko & Optimisti

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu so napolnili zvoki jazza, soula, funka, R&B-ja, rock&bluesa in latina.

Najvišja turistična točka je poleg najlepšega razgleda na mesto dobila edinstven Jazz Club Ljubljanski grad s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki.

Zlatan Čordić, znan kot Zlatko, prihaja v Jazz Club Ljubljanski grad z novim projektom: 11-člansko rap/hip-hop/soul/funk zasedbo.

Spored bo pester, saj mu povečana zasedba Optimistov omogoča, da izvaja pesmi vse od prve plošče "Svet je lep" pa do zadnje "Žive naj vsi narodi". Kljub obširnemu opusu se Zlatko na odru rad prepusti trenutku in kreativnosti sodelavcev, tako da lahko pričakujemo tudi nepričakovano.
"Hip-hop is like one of the children of jazz music." – Nas /"Hip-hop je kot eden od otrok jazz glasbe." – Nas (ameriški raper)

Zlatko, vokal
Semo, vokal
Katja Sever, spremljevalni vokal
Sandra Feketija, spremljevalni vokal
Jan Jordan, klaviature
Jernej Trobentar, kitara
Jernej Kržić, bas
Jan Štefančič, bobni
Rudi Javornik, saksofon
Aljoša Jurkošek, trobenta
Matija Mlakar, pozavna

Glasbena zvrst: hip-hop

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30.

Vstopnina: 14 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Video

Zemljevid