MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE


Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Poletje prinaša drugi del težko pričakovane glasbene komedije MAMMA MIA!
Spet se obeta pričakujemo obilica petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki je ob svoji skorajšnji poroki  ob sebi želela imeti tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, je Sophie na mali grški otok pripeljala trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, sta nastala kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.
Vabljeni na ponovni ples z ABBO in na srečanje s tistimi, ki so pred desetimi leti navdušili milijone gledalcev po vsem svetu ter k spoznavanju novih obrazov, ki bodo skupaj z njimi krojili zgodbo drugega dela in nam razkrili, kako se je vse skupaj začelo.

[vc_row][vc_column width="1/1"][vh_image_gallery onclick="link_image" custom_links_target="_self" img_size="183x183" title="Galerija" images="3952, 3953, 3954, 3955, 3956, 3959, 3960"][/vc_column][/vc_row]


V DRIVE-IN KINU BEŽIGRAD 10. AVGUSTA,  11. AVGUSTA in 30. AVGUSTA.

Vir: Kino Gledališče Bežigrad, Napovednik.com

Zemljevid